Ποιος Ναυπάκτιος επιχειρηματίας διαμαρτύρεται στον δήμο Ναυπακτίας για τις απ’ευθείας αναθέσεις;

nafpaktosf

Αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή του.

 Ναύπακτος 4-3-2013
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Προς τον Δήμαρχο Ναυπακτίας
κ. Γιάννη Μπουλέ
Με την παρούσα  επιστολή μου  θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ δημόσια για το παρακάτω σοβαρό ζήτημα:
Διατηρώ  από το έτος 1995  στη Ναύπακτο επιχείρηση με αποκλειστικό αντικείμενο την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων.  Όλα αυτά τα χρόνια  συνεργάστηκα  σε πολύ καλό επίπεδο με το δήμο  Ναυπάκτου   για τη διοργάνωση  των εκδηλώσεών του   (Μ. Παρασκευή, Ναυμαχία, παρελάσεις εθνικών εορτών, κάλυψη δημοτικών συμβουλίων, καλοκαιρινές εκδηλώσεις, καρναβαλικές εκδηλώσεις κα).
Το τελευταίο χρονικό διάστημα  ωστόσο   ο δήμος  τηρώντας την τακτική  των απευθείας  αναθέσεων    επιλέγει   κάθε φορά  συγκεκριμένους επαγγελματίες, οι οποίοι δεν έχουν ως αποκλειστικό αντικείμενο  την ηχητική κάλυψη , αποκλείοντάς με αυτόν τον τρόπο εντελώς, παρόλο  που   σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς να μου ζητηθεί, έχω αποστείλει  έγγραφη προσφορά, πολύ χαμηλότερη από  την τιμή που ο δήμος έχει συμφωνήσει με τρίτους επαγγελματίες.
Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς είναι     ότι αφενός  μεν ο δήμος  δεν ωφελείται   αφού  δεν επιλέγεται με  ανοιχτές διαδικασίες ο καλύτερος και  οικονομικότερος  τρόπος  κάλυψης των εκδηλώσεών του, αφετέρου  και εγώ  έχω υποστεί  λόγω του πιο πάνω αποκλεισμού μου  μεγάλη ζημία, δεδομένου ότι δεν έχω άλλο αντικείμενο παρά το συγκεκριμένο.
Σε κάθε περίπτωση ακόμη και   η απευθείας ανάθεση , όταν επιλέγεται από  το δήμο, θα πρέπει να γίνεται κατά τρόπο,  ώστε   όλοι οι επαγγελματίες να έχουν τη δυνατότητα να  συμμετέχουν   στις σχετικές εκδηλώσεις, εκ περιτροπής, χωρίς να αποκλείονται παντελώς από αυτές.
Θεωρώ ότι η παρούσα μου επιστολή θα συμβάλει  προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να αντιληφθεί ο δήμος ότι όλοι είμαστε απαραίτητοι  χωρίς αποκλεισμούς.
Με τιμή
Ζαχαρίας Καρράς


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...