Ποιο τραγικό γεγονός σημάδεψε τη ζωή του Κώστα Αρζόγλου;

Ποιο τραγικό γεγονός σημάδεψε τη ζωή του Κώστα Αρζόγλου;
Ο Κώστας Αρζόγλου έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία εξομολογήθηκε πώς έχασε την μητέρα του. Ένα τραγικό γεγονός που «σημάδεψε» τη ζωή του.
«Η μητέρα μου είχε ένα τραγικό ατύχημα σε ερημική παραλία της Σερίφου. Δυστυχώς, εγώ βρισκόμουν χιλιόμετρα μακριά, στην Αθήνα καις συγκεκριμένα στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη. Πρώτα από όλα αναφέρω ότι η μητέρα μου καταγόταν από την Σέριφο, ενώ εγώ γεννήθηκα στο Μαρούσι.

Εκείνη τη μέρα επέλεξε να κάνει μπάνιο πολύ νωρίς το πρωί και ήταν ερημιά στην παραλία. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος να την βοηθήσει», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Ciao». Το περιστατικό αυτό άλλαξε όλη τη ζωή του 27άχρονου τότε ηθοποιού.

«Όταν την βρήκαν μέσα στη θάλασσα ανέπνεε, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει ζωντανή στο νοσοκομείο, επειδή προηγήθηκαν κάτι περίεργες καταστάσεις. Ήταν απίστευτη η βλακεία των ιθυνόντων και των αρχών, διότι ουσιαστικά ξεψύχησε στα χέρια τους. Θα μπορούσαν να την είχαν σώσει.

Ο βαρκάρης που βρέθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν η μητέρα μου είχε πει χαρακτηριστικά: “Εγώ δεν βάζω νεκρό πάνω στην βάρκα μου. Το θεωρώ γρουσουζιά”. Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι η μητέρα μου ζούσε την ώρα που την βρήκαν. Ο γιατρός που έσπευσε στην περιοχή με ένα επαγγελματία δύτη είχε αποφανθεί ότι δεν την πρόλαβε ζωντανή. Δεν ήταν όμως νεκρή. Στη συνέχεια την έδεσαν με ότι βρήκαν, δηλαδή με πετονιές, σχοινιά κ.τ.λ και την τραβούσαν πίσω από τη βάρκα. Και όπως διαπιστώθηκε αργότερα στην νεκροτομή, με αυτόν τον τρόπο την έπνιξαν.

Αποδείχτηκε ότι ο πνιγμός δεν ήταν από τα σχοινιά στο λαιμό της. Δεν υπήρχε ίχνος νερού στους πνεύμονές της. Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε πνιγεί στη θάλασσα». Η Έλλη Λαμπέτη ήταν εκείνη που του ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν. «Εγώ βρισκόμουν στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη και με ειδοποίησαν εκεί. Η Έλλη μάλιστα επιφορτίστηκε να μου πει τα τραγικά νέα».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...