Ποιο Pretty Bra; Ήρθε το… Microsoft Bra!

Ποιο Pretty Bra; Ήρθε το... Microsoft Bra!
Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί σουτιέν για κάθε τύπο γυναίκας, για κάθε περίσταση και για κάθε… αποστολή. 
Στηθόδεσμοι που βοηθάνε τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους ή να αναδείξουν ακόμα περισσότερα τα φυσικά τους προσόντα. Τώρα όμως ήρθε η σειρά της υψηλής τεχνολογίας να πάει την υπόθεση «σουτιέν» ένα βήμα παραπέρα!

Το νέο σουτιέν που παρουσιάστηκε ΔΕΝ κατασκευάστηκε από κάποια εταιρεία εσωρούχων. Για την ακρίβεια είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονων ερευνών ειδικών της εταιρείας Microsoft (!), οι οποίοι σχεδίασαν ένα «έξυπνο» σουτιέν που υπόσχεται ότι ανιχνεύει την ψυχική κατάσταση της γυναίκας που θα το φορέσει.

Ο περί ου ο λόγος στηθόδεσμος περιέχει ηλεκτρονικούς αισθητήρες, που καταγράφουν συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς και την ηλεκτρική δραστηριότητα του δέρματος, παρέχοντας έτσι βιολογικές ενδείξεις για την ψυχική διάθεση της κατόχου του! Για την ακρίβεια οι ερευνητές κατάφεραν να ενσωματώσουν στο σουτιέν ένα μικροσκοπικό ηλεκτροκαρδιογράφο, ένα μετρητή της ηλεκτρικής αγωγιμότητας της επιδερμίδας, ένα γυροσκόπιο και ένα επιταχυνσιόμετρο!

Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται στο «έξυπνο» κινητό (smartphοne) της γυναίκας που φοράει το σουτιέν ώστε η ίδια να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός της και συνεπώς τι πρέπει να κάνει. Και σε κάθε περίπτωση όταν την καταβάλλει το στρες την προειδοποιούν να μην το ρίξει στο φαγητό και παχύνει.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...