Ποιός Έλληνας τραγουδιστής ζήτησε 150.000 ευρώ για μια εμφάνιση;

Ποιός Έλληνας τραγουδιστής ζήτησε 150.000 ευρώ για μια εμφάνιση;
Μπορεί ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ να έκανε πάρτι στον Σκορπιό με τον Κώστα Καραφώτη να τραγουδάει live, ωστόσο, νωρίτερα είχε εισπράξει πέντε «όχι», μεταξύ των οποίων εκείνα των Πασχάλη Τερζή και Γιάννη Πλούταρχου!
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Γιάννης Πάριος, Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα και Λούκας Γιώρκας, αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στο πάρτι.

«Δεν μπορούσα να παραβρεθώ γιατί είχα συναυλία στην Καλαμάτα, δεν μπορούσα να αφήσω το αγαπημένο μου κοινό για να πάω στον Ρώσο», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Star.

Τα τηλεφωνήματα στους Έλληνες τραγουδιστές έγιναν περίπου 10 ημέρες πριν από το πάρτι, με τον Γιάννη Πάριο να είναι ο πρώτος με τον οποίο επικοινώνησαν οι άνθρωποι του Ρώσου μεγιστάνα.

Ο «τροβαδούρος του έρωτα» επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές του από το να πάει στον Σκορπιό, ενώ -όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ- ο Πασχάλης Τερζής φέρεται να απαίτησε 150.000 ευρώ ποσό που φάνηκε στον Ριμπολόβλεφ εξωφρενικό.

Ο Γιώργος Λύρας ήταν εκείνος που απέρριψε την πρόταση για λογαριασμό της συζύγου του, Πέγκυς Ζήνα και του καλού τους φίλου, Λούκα Γιώρκα.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...