Η καγκελάριος της Γερμανίας έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και  αυτά που δεν έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός στην απερχόμενη καγκελάριο, τα έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Διαβάζοντας την εξομολόγηση του κ. Τσίπρα, αυτό τον διθύραμβο που έγραψε για την κ. Μέρκελ, θυμόμουν τις εποχές του “go back madam Merkel” και του “τέταρτου Ράιχ”. ,  ήταν τελικά ο βασικός απολογητής της θητείας της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα.  ?

Μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Σαμαρά, ο αγαπημένος της κ. Μέρκελ ήταν ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Σαμαράς δεν έκανε τα χατίρια της κ. Μέρκελ. Ο κ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός είπε όχι στην κ. Μέρκελ και στο υπερταμείο και στο συμβιβασμό με τα Σκόπια. Αυτά που δεν έδωσε ο κ. Σαμαράς τα έδωσε ο κ. Τσίπρας. Και αυτό εξηγεί τους λόγους που η κ. Μέρκελ τότε έριξε την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά». 

Έριξε  την κυβέρνηση η κ. Μέρκελ , γιατί δεν έκλεινε την 4η αξιολόγηση και δημιούργησε πολιτική αστάθεια τότε στην Ελλάδα. Ο κ. Τσίπρας ήρθε και έδωσε στην κ. Μέρκελ αυτά που δεν έδωσε ο κ. Σαμαράς»,  «εάν ο κ. Σαμαράς είχε κλείσει την αξιολόγηση και μπορούσε να προχωρήσει σε δημοσιονομική χαλάρωση, θα μπορούσε να δώσει με πολύ καλύτερους όρους τη μάχη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Εάν είχε ολοκληρώσει τη θητεία ο κ. Σαμαράς τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Η ουσία είναι ότι οι Γερμανοί τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια του κ. Σαμαρά γιατί ήθελαν να έρθει ο κ. Τσίπρας». 

Γιά τον άθλιο εκβιασμό  των εταίρων μας – δανειστών,  για την παραχώρηση , [του υπερταμείου – ΑΑΔΕ ] , θα επανέλθω σε άλλο άρθρο μου .           

Καλλιγάς Κ. Ανδρέαςhttps://logistikografeio-kalligas.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...