Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στον Μητσοτάκη και τον «έκοψαν» με… μουσική (Βίντεο)

Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στον Μητσοτάκη και τον «έκοψαν» με… μουσική (Βίντεο)
Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στον Μητσοτάκη και τον «έκοψαν» με… μουσική (Βίντεο)


07/05/2020 – 20:58

Τη μηδενική ανοχή της στην οποιαδήποτε κριτική φανέρωσε για ακόμη μια φορά το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού, το οποίο «ζέστανε» ξανά τη «μονταζιέρα», με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή του στο Παγκράτι.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο Παγκράτι προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής.

Όμως, ανάμεσα σε αυτούς, υπήρξε και κάποιος που διαμαρτυρήθηκε στον πρωθυπουργό, κάτι που κατέγραψαν οι κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο, όπως θα δείτε παρακάτω (02.52):

Βέβαια, η διαμαρτυρία του εν λόγω πολίτη ίσως κρίθηκε ότι αποτελούσε «ψεγάδι» για την εικόνα του πρωθυπουργού, καθώς το επικοινωνιακό επιτελείο επέλεξε να την κόψει διά… μουσικής.

Τι έκαναν δηλαδή; «Έντυσαν» με μουσική το βίντεο που ανάρτησαν στα social media του πρωθυπουργού και στο σημείο όπου ο κ. Μητσοτάκης «τα ακούει» από τον πολίτη, απλά… ανέβασαν την ένταση ώστε να μην ακουστεί.

 

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολίτες για το πώς προσαρμόζονται οι ίδιοι αλλά και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες. Η Ελλάδα έχει καλά αποτελέσματα στη διαχείριση της πανδημίας επειδή οι πολίτες έχουν δείξει υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ας συνεχίσουμε έτσι! pic.twitter.com/CFceqvXT8o

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 7, 2020

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...