Πολυβόλο ο Ναυπακτιακός 4 – 0…Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Ο Ναυπακτιακός πολύ άνετα σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Ακαρνανικό Λουτρού,ομάδα σαφώς κατώτερη των γηπεδούχων.Στο γήπεδο σήμερα βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Ναυπακτιακού,ο Φ.Σφαέλος ο οποίος εξέφρασε και την επιθυμία για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα τον Μάιο όταν και θα λήξουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Κατά τ άλλα πρώην πρόεδρος Κ.Μπράνης ήταν επίσης στο γήπεδο όπως και φυσικά ο νυν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα τώρα,

μόλις στο 4′ ο Αδραχτάς με σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από τη δεξιά συμβολή των δοκαριών του Σερπάνου.

Στο 23′ ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα η μπάλα γλιστρά μέσα από τα χέρια του και ο Αδραχτάς που παραμόνευε δε δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Στο 29′ κόρνερ του Αλμπάνη ο Αδραχτάς επιχειρεί κεφαλιά και η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σερπάνου.

Στο 41′ ο Αδραχτάς και πάλι στην κόντρα αυτή τη φορά με την μπάλα στα πόδια δεν μπορεί να αποφύγει και τον τερματοφύλακα και να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43′ ο Ανδριτσόπουλος δεν μπορεί να πλασάρει σωστά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη του αγώνα στο 58′ σέντρα από τα δεξιά ο Αδραχτάς η μπάλα γκελάρει από το γόνατο ενός αμυντικού του Ακαρνανικού και με παρέμβαση του τερματοφύλακα η μπάλα καταλήγει κόρνερ.

Στο 64′ φάουλ του Γλωσσόπουλου η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 65′ το σουτ που επιχειρεί ο Γλωσσόπουλος έξω από την περιοχή η μπάλα βρίσκει δίχτυα αυτή τη φορά κάνοντας το 2 – 0.

Στο 69′ το 3 – 0  από τον Αδραχτά όταν και πάλι ο τερματοφύλακας έχοντας την μπάλα στα πόδια του στο ημικύκλιο της μεγάλης του περιοχής προσπαθεί να ντριπλάρει τον Αδραχτά χωρίς επιτυχία ,να του αποσπάσει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα του.

Στο 83′ δυνατό σουτ του Τερόλι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 89’ο Αδραχτάς με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Θανασιού κάνει το 4 – 0,στέλνοντας την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα ο ίδιος.

Σε λίγη ώρα το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...