Πολυμελές κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά μέσα στις φυλακές

Πολυμελές κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά μέσα στις φυλακές
Στη σύλληψη 17 ατόμων που φέρεται ότι είναι μέλη κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές Τρικάλων έχει προχωρήσει η Αστυνομία. 
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, ενώ 11 από αυτούς είναι κρατούμενοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων εκτίουν ποινές στο κατάστημα κράτησης των Τρικάλων. Η δικογραφία που σχηματίζεται από τις αστυνομικές αρχές περιλαμβάνει άλλα 12 άτομα που αναζητούνται.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, «ηγετικό» ρόλο στη δράση του κυκλώματος φέρεται να είχε 37χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Αλικαρνασσού, ο οποίος στο παρελθόν κρατείτο στα Τρίκαλα, όπου είχε γνωριστεί με τον σωφρονιστικό υπάλληλο. Οι έρευνες των διωκτικών αρχών, για τη δράση του κυκλώματος, ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2011 με τηλεφωνικές παρακολουθήσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές οι ποσότητες ναρκωτικών που εισήχθησαν και διακινήθηκαν στις φυλακές Τρικάλων, αλλά και τα χρηματικά ποσά, που συγκέντρωσαν τα μέλη του κυκλώματος από τη διακίνηση.

Στις έρευνες, για τη σύλληψη των κατηγορουμένων, συμμετείχαν επίσης, αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα και τη Λάρισα. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το πέρας των αστυνομικών ερευνών, που είναι σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...