Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την ΑΕΜ στο Δοκίμι

Απόλλων Δοκιμίου – ΑΕ Μεσολογγίου 0-2

Με πολύ καλή εμφάνιση η ΑΕ Μεσολογγίου κέρδισε με 0-2 σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Δοκιμίου την τοπική ομάδα του Απόλλωνα, με τέρματα που σημείωσαν με πλασέ ο Βασιλογιαννης και με επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι, ο Τσιούνης.

Στο α΄ μέρος η ΑΕΜ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ήταν προσανατολισμένη στο να πετύχει γρήγορα ένα γκολ.

Στο 8΄ λεπτό ο Τσιούνης με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, αφού ο τερματοφύλακας Μπαλάσκας και οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα.

Στο 18΄ ο Κοντογιάννης, εκτέλεσε φάουλ πλάγια και δεξιά της περιοχής, το δυνατό σουτ κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά και ο επερχόμενος Καλοκαίρης με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή, διότι όπως υπέδειξε, ο ποδοσφαιριστής Καβαλλάρης επηρρέαζε την φάση.

Στο 28΄ δυνατό σουτ του Καβαλλάρη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.

Στο 31΄ λεπτό ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Τσιούνης, τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Βασιλογιαννη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η παίκτες του Απόλλωνα μπήκαν πιο επιθετικά και με πίεση σε όλο το γήπεδο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 58΄ σέντρα σουτ του Αθανασίου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγκούνη.

Στο 70΄ σουτ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Μπαλάσκας σε κόρνερ.

Στο 79΄ λεπτό δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Πιστιόλη από τον Μπαλάφα, μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση της ποινής από τα 11 βήματα ανέλαβε ο Τσιούνης, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά της αντίπαλης εστίας, κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 85΄ δυνατή κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή από τον Καταρέλλο, απέκρουσε με δυσκολία ο Καραγκούνης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Ματσούκας, Καλαμπόκης και Τσιλίκας.

Απόλλων Δοκιμίου: (Ανδρέας Κονδύλης) Τ. Μπαλάσκας, Ι. Τσακανίκας, Γ. Κόκαλης, Ν. Μυλωνάς, Π. Ψηφής (64΄Καμμένος), Κ. Καταρέλλος, Ν. Σπυριλιώτης, Ν. Αθανασίου, Α. Ξευγένης (73΄ Χ. Κονδύλης) Φ. Μπαλάφας (85΄ Κοσυφαρίνης) Στ. Δαλαγιώργος (88΄ Φ. Χαντζάρας).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Γιάκος) Γ. Καραγκούνης, Κ. Κοκκώνης, Γ. Στεργίου (66΄ Τζαμαλής) Φ. Παπανικολάου, Θ. Λίτσος, Γ. Κοντογιάννης, Απ. Τσιούνης, Ν. Καλοκαίρης, Κ. Πιστιόλης (75΄ Λιόκαυτος) Θ. Καβαλλάρης (89΄ Τζιμάνης) Στ. Βασιλογιαννης (80΄ Παλιάτσας).

Επιμέλεια ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...