Πολύ σοβαρά επεισόδια στη Μητρόπολη Αγρινίου μεταξύ οπαδών (video-φωτο)

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στις 4:00 περίπου το απόγευμα στη Μητρόπολη Αγρινίου με συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, πολύ κοντά στο σύνδεσμο των οπαδών της ομάδας του Αγρινίου.

4:58 Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη ένταση και αξίζει να σημειωθεί πως εκατοντάδες φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά βρίσκονται διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία του Αγρινίου και η κατάσταση δείχνει πως δύσκολα μπορεί να ελέγχει.
4:42 Ελεγχόμενη δείχνει αυτή την ώρα η κατάσταση στη περιοχή της Μητρόπολης του Αγρινίου, όπου νωρίτερα ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δυο άτομα.
Τα επεισόδια σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου και σε καφετέριες της Ηλία Ηλιού και της 34ου Συντάγματος, συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναιτωλικού, των οποίων ο σύνδεσμος βρίσκεται σε πολύ κοντινό σημείο και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Καραΐσκάκη.
Προκλήθηκα φθορές σε καταστήματα, ενώ δολοφονική μπορεί να χαρακτηριστεί η ρίψη μολότοφ μέσα στο κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου, όπου βρίσκονταν φίλοι του ΠΑΟΚ.
Όπως ήταν φυσιολογικό επικράτησε πανικός , ενώ την κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά μόλις έξι αστυνομικοί!
Ακολούθησε ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που παρατάθηκαν μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.
Στο μεταξύ οπαδοί του ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν με δεκάδες άλλους με αποτέλεσμα να σημειωθούν συγκρούσεις με αστυνομικούς στην οδό Ζωοδόχου πηγής
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και κατάφεραν να απωθήσουν περίπου εκατό οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

4:27 Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα κινούνται προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα. Η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων.

agriniopress.gr

Φωτο και video από το σημείο




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...