Ποντάρισμα σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία με στόχο το απόλυτο

Τρία παιχνίδια έχoυμε ξεχωρίσει στο  webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε νόμιμα stoiximan εγγραφή.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ (22.00) 

 Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στην Φούλαμ. Οι «κανονιέρηδες» αν και κυρίαρχοι στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης βρέθηκαν πίσω στο σκορ λίγο μετά το 60ο λεπτό από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάγια. Έκτοτε ανέβασαν απόδοση τους, με την απάντηση να έρχεται στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, με  τον Νιακατε να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Βαθμολογικά Άρσεναλ βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 46 βαθμούς και στο – 9 από την τελευταία ευρωπαϊκή θέση. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τα «ζαχαρωτά» προέρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον και Τότεναμ. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Χάρι Κέιν κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα με τον Σίγκουτσον από  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31ο λεπτό. Στην επανάληψη ο Ισλανδός έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι η οποία όμως δεν κατάφερε να κράτησει το υπέρ της σκορ, με τον Κέιν να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα για το τελικό 2-2.  Στο πρωτάθλημα η Έβερτον βρίσκεται στην 8η θέση με 49 βαθμούς και στο -6 από την έξοδο στο Europa League με ένα παιχνίδι λιγότερο.  

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Άρσεναλ η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ομπαμεγιανγκ, Λακαζέτ και Νταβίντ Λουίζ. Οι ‘Κανονιέρηδες” δείχνουν αδύνατο να προλάβουν ευρωπαϊκή θέση μέσω του πρωταθλήματος και μοιραία ρίχνουν όλο το βάρος στα ημιτελικά του Europa League όπου θα αντιμετωπίσουν την Βιγιαρεάλ. Η Έβερτον έχει μεγαλύτερο κίνητρο στην αναμέτρηση καθώς με νίκη θα πλησιάσει πολύ κοντά στις Ευρωπαϊκές θέσεις. Το Χ2 βρίσκεται στο 1.90 και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων αξίζει το ρίσκο. 

ΡΕΜΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ (22.00) 
Αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι οι οποίοι παραμένουν στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς και στο + 10 από την ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη αγωνιστική αν και καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στη Μετς δεν κατάφερα να πάρω το τρίποντο παραμένοντας έτσι για τρίτο σερί παιχνίδι ισόπαλοι. 

Από την άλλη η Μαρσέιγ προέρχεται από εντός έδρας επικράτηση κόντρα στην Λοριάν αποτέλεσμα που της δίνει τεράστια ώθηση για τη μάχη που δίνει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 52 βαθμούς μετά από 33 παιχνίδια βρισκόμενη ένα βαθμό πίσω από την 5η Λανς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης οι «Μασσαλοί» μετράνε τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. 

Δύσκολη έξοδος για τη Μαρσέιγ η οποία δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες αν θέλει να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία παιχνίδια τους βασίζονται κυρίως στην καλή αμυντική τους λειτουργία έχοντας σκοράρει μόλις τρία γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η νίκη της Μαρσέιγ βρίσκεται σε απόδοση 2.15 και θα προστεθεί στις επιλογές μου. 

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ (21.30)  

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της Άουγκσμπουργκ η οποία κατρακύλησε στη 12η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0 φτάνοντας έτσι συνολικά της 15 ήττες στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει μία νίκη μία ισοπαλία και τρεις ήττες έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. 

Από την άλλη η Κολώνια προέρχεται από σπουδαία επικράτηση εντός έδρας κόντρα στη Λειψία φτάνοντας μόλις τέσσερις βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «ταύροι» εμφανίστηκαν αρκετά αποφασισμένοι στην αναμέτρηση παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 46ο λεπτό με τον Χέλκτορ. Η Λειψία κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χαΐντάρα στο 60’ με την απάντηση των γηπεδούχων να είναι άμεση καθώς ο Χέλκτορ στην αντεπίθεση έκανε το 2-1 δίνοντας βαθμούς “χρυσάφι” στην Κολωνία.  

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα εμφανιστούν οι φιλοξενούμενοι στην αναμέτρηση με το κίνητρο πλέον της παραμονής να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ αγωνιστικά βρίσκεται σε κακή κατάσταση και μοιραία ξεκινάει από θέση αουτσάιντερ. Επιλογή στην αναμέτρηση το διπλό (2) της Κολωνίας σε απόδοση 2.50 . 

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και νέα για τις στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...