Ποντάρισμα στα γκολ και το κίνητρο.

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία σε αποδόσεις από το κουπόνι της  bet365.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (20:00)

Δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο οι γηπεδούχοι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Η Ατλέτικο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 15ο λεπτό με τον Σοάρες με την «Βασίλισσα» να ισοφαρίζει στο 88’ με τον Μπενζεμά διατηρώντας την διαφορά το πέντε βαθμών μεταξύ τους. Οι «Ροχιμπλάνκος» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 59 βαθμούς και κόντρα στην Μπιλμπάο έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο καθώς το παιχνίδι είναι το εξ αναβολής τις 18η αγωνιστικής.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπιλμπάο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα παραμένοντας αήττητη για πάνω από 5 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Copa del rey για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά το 1-2 στην έδρα της Λεβάντε. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει παίξει ακόμη τον τελικό του 2020 κόντρα στη Σοσιεδάδ ο οποίος μετατέθηκε για ένα χρόνο αργότερα λόγω της πανδημίας. Έτσι οι «Βάσκοι» μέσα σε διαστήματα 15 ημερών καλούνται να διεκδικήσουν δύο φορές τον τίτλο κόντρα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα για τις περιόδου 2020-2021.

Φαβορί στην αναμέτρηση η Ατλέτικο Μαδρίτης που θέλει νίκη πάση θυσία ώστε να «ανοίξει» κι άλλο η ψαλίδα από την δεύτερη θέση. Ο άσσος (1) των «Ροχιμπλάνκος» βρίσκεται στο 1.80 και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Δείτε εδώ πληροφορίες για την σχολή προπονητών επιπέδου UEFA C.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (19:30)

Σε κακή ψυχολογική και βαθμολογική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι αγνοούν τη χαρά της νίκης για πάνω από έξι παιχνίδια έχοντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν ούτε κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ. Βαθμολογικά βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 19 βαθμούς 23 παιχνίδια.

Στον αντίποδα η Βέρντερ βρέμης κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κολωνία διατηρώντας την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες πού θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία αυτήν την στιγμή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο λόγω βαθμολογική θέσης και περιμένω να μπουν αποφασισμένοι από την αρχή του παιχνιδιού. Η Βέρντερ έχει την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια και να χτυπήσει στην κόντρα. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται στο 1.95 και συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΡΕΝ (20:00)

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της η Μαρσέιγ η οποία βρίσκεται σε κρίση από την αρχή της σεζόν. Βαθμολογικά έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ από την πρώτη τριάδα, βρισκόμενη στην 8η θέση με 39 βαθμούς 27 παιχνίδια. Στην περασμένη αγωνιστική για το Σαμπιονά ηττήθηκε στην έδρα της Λιλ με 2-0, ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και στο κυπέλλου από την Κανέ Ρουζιγιόν η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρεν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση αγνοώντας τη χαρά της νίκης για πάνω από 8 παιχνίδια, με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Η βαθμολογική της συγκομιδή την έχει ρίξει στην δέκατη θέση του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς έχοντας τέσσερις σερί ήττες.

Την ευκαιρία να σηκώσουν κεφάλι έχουν οι δύο ομάδες, καθώς οποία από τις δύο επικρατήσει θα ανέβει και ψυχολογικά. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη, αμφότερες θα κυνηγήσουν την νίκη όμως αμυντικά αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θα ρισκάρω στο Goal-Goal καθώς το βρίσκουμε στο 2.00.

Επισκεφτείτε το webfreebets.com και ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές προβλέψεις σήμερα όπως επίσης και πληροφορίες για τις καλυτερες στοιχηματικες με χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...