Πορνοστάρ πέθανε στην έκτη επέμβαση αυξητικής στήθους (ΦΩΤΟ)

main

Η δημοσιότητα ήρθε νωρίς για την Κάρολιν Έμπερτ. Έζησε μια σύντομη λάμψη και πέθανε στο απόγειο μίας καριέρας που εκείνη πίστευε ότι θα απογειωνόταν.

Η νεαρή Γερμανίδα, πρώην παίκτρια ριάλιτι σόου και πορνοστάρ, έχασε τη ζωή της στην έκτη χειρουργική επέμβαση αυξητικής στήθους από ανακοπή καρδιάς.

Προσπαθώντας να ανέλθει στην βιομηχανία του πορνό, η Κάρολιν αύξανε συνεχώς το μέγεθος του στήθους της, εκπληρώνοντας έτσι τις απαιτήσεις της «αγοράς».

1

Μέχρι το 23 έτος της ηλικίας της είχε καταφέρει να γυρίσει 100 ταινίες πορνό.

Κι ενώ η αναισθησιολόγος καταδικάστηκε τελικά για τον θάνατο της Κόρα, ήταν αυτή η έκτη φορά που υποβαλλόταν σε αυξητική που μπήκε στο στόχαστρο του Τύπου, κατακεραυνώνοντας τη βιομηχανία του πορνό και τα σιλικονούχα πρότυπα που επιβάλει.

2

Οι τίτλοι τέλους της ζωής της θα έπεφταν όμως στη δικαστική αίθουσα, όταν ο δικαστής που καταδίκασε την αναισθησιολόγο σε 15μηνη παύση από τα καθήκοντά της μίλησε τόσο για τις κακές συνθήκες που επικρατούσαν στην κλινική όσο και για το γεγονός ότι η γιατρός δεν πολυνοιάστηκε για την ασθενή.

Η ίδια η αναισθησιολόγος παραδέχθηκε ότι η γεμάτη τατουάζ Κάρολιν δεν ήταν του γούστου της, γι’ αυτό και δεν παρακολούθησε ως όφειλε την παροχή οξυγόνου στη χειρουργούμενη, γεγονός που την άφησε σε κώμα…

3

Η Κάρολιν υπέστη ανακοπή καρδιάς στην κλίνη της κοσμητικής ιατρικής στις 11 Ιανουαρίου 2011, κατά τη διάρκεια της έκτης αυξητικής στήθους, όταν προσπάθησε να τονώσει και πάλι το μπούστο της και να το κάνει από 34F, 34G. Οι γιατροί είχαν ήδη ενημερώσει τον σύζυγό της ότι η κοπέλα που είχε πέσει σε κώμα εδώ και 9 μέρες θα πέθαινε από εκτεταμένη εγκεφαλική βλάβη, όπως και έγινε τελικά στις 20 Ιανουαρίου.

4

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροταφείο μέσα σε ροζ φέρετρο, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, ενώ αργότερα ο χήρος σύζυγός της ανέγειρε ένα ιδιαίτερο μνημείο στον τάφο της, το οποίο επικρίθηκε από τους ιθύνοντες του κοιμητηρίου, οι οποίοι παλεύουν τώρα να το γκρεμίσουν…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...