Πουλάει πιο πολύ ο Κασιδιάρης από την Ελένη…

Πουλάει πιο πολύ ο Κασιδιάρης από την Ελένη...
To ότι ο Κασιδιάρης “πουλάει” και στα ΜΜΕ αρέσει να ασχολούνται μαζί του είναι γνωστό. Ωστόσο τώρα επιβεβαιώνεται και με την βούλα (αλλά και με την …Βούλα)

Η φημολογούμενη σχέση του με την πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, έχει πολύ περισσότερες αναζητήσεις στο ίντερνετ απ᾽ όσο η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη ή του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ, αλλά και της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο!

Πως εξηγείται αυτό;

Μάλλον ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ανακυκλούμενα και παράλληλα συστημικά ζευγάρια και του εξάπτει πιο πολύ το ενδιαφέρον ένας αντισυστημικός βουλευτής και μια πρωταθλήτρια, που αποφεύγουν τα δώσουν στη φόρα την σχέση τους, αποφεύγοντας τους παπαράτσι.

Αυτό καθιστά αμέσως το “ζευγάρι” Κασιδιάρη-Παπαχρήστου το πιο ενδιαφέρον αυτή την στιγμή στην εγχώρια show biz με τα περιοδικά όλα να ονειρεύονται όχι πότε θα πετύχουν τα πολυφορεμένα και λίγο…βαρετά ζευγάρια Μενεγάκη-Πανταζόπουλου ή Χατζηγιάννη-Μαλκρυπούλια, αλλά να σφάζονται για την πρώτη κοινή φωτογραφία του βουλευτή και της αθλήτριας…

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...