Που βρίσκονται τα χειρότερα ξενοδοχεία;

Που βρίσκονται τα χειρότερα ξενοδοχεία;
Όσοι έχετε επιοσκεφτεί το Λονδίνο, θα έχετε διαπιστώσει ότι τα ξενοδοχεία, αν δεν διαθέσεις μια ολόκληρη περιουσία, έχουν αρκετά default. 
 Τουρίστες που επισκέφτηκαν το Λονδίνο αξιολόγησαν τα ξενοδοχεία της βρετανικής πρωτεύουσας ως τα χειρότερα, από μια λίστα με 100 πόλεις, εξαιτίας των υπερτιμημένων μίνι μπαρ, του μη ικανοποιητικού πρωινού και της αργής εξυπηρέτησης, αναφέρεται σε έρευνα που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Τη μελέτη διεξήγαγε η ιστοσελίδα Trivago, βάσει σχολίων που είχαν αναρτήσει χρήστες σε περισσότερα από 140 sites κρατήσεων.

Πρώτη στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία αναδείχτηκε η γερμανική πόλη Δρέσδη, κατέχοντας την υψηλότερη βαθμολογία και τις πιο θετικές κριτικές από τους επισκέπτες. «Οι χρήστες σχολίασαν θετικά τα ξενοδοχεία στη Δρέσδη για τις καλές τιμές, ενώ σχολίασαν αρνητικά τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο αφού θεώρησαν ότι ήταν ιδιαίτερα ακριβά», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Trivago. «Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες ανέφεραν ότι τα προϊόντα των μίνι μπαρ στα δωμάτια ήταν υπερτιμημένα και το πρωινό ιδιαίτερα απογοητευτικό και ακριβό. Από την άλλη ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλιά τους σχετικά με το πρωινό στη Δρέσδη, όπου οι περισσότεροι το χαρακτήρισαν νόστιμο και σε λογική τιμή».

Δήλωσε επίσης ότι αρνητικές κριτικές πήραν τα λονδρέζικα ξενοδοχεία εξαιτίας του μεγάλου χρόνου αναμονής στη ρεσεψιόν, της ανικανότητας να ανταπεξέλθουν με μεγάλα γκρουπ επισκεπτών και των μικρών δωματίων με ελλιπή θέα.

Σύμφωνα με τη λίστα, μετά τη Δρέσδη ακολουθούν το Ανόι στο Βιετνάμ, το Τόκιο, το Σικάγο και η Κρακοβία στην Πολωνία. Στη λίστα με τα χειρότερα ξενοδοχεία βρίσκονται το Ρίο ντε Τζάνερο, η Κοπεγχάγη, το Παρίσι και το Άμστερνταμ. Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Trivago, η εταιρεία δημοσιεύει λίστες με τα χειρότερα και τα καλύτερα ξενοδοχεία, βάσει των σχολίων των χρηστών, δύο φορές τον χρόνο.

ΕΥΡΩΠΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...