Πούτιν: Κανείς δεν πίστευε ότι θα κερδίσει ο Τραμπ εκτός από εμάς

Πούτιν

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά την εθιμοτυπική, μακρά συνέντευξή του για το τέλος του έτους δήλωσε ότι, κανείς δεν πίστευε στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ εκτός από εμάς.

Ο κ. Πούτιν ανέφερε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ «διάβασε» με ακρίβεια το λαϊκό αίσθημα των Αμερικανών για να κερδίσει στις εκλογές.

«Έπιασε με καταπληκτική ακρίβεια τη διάθεση της κοινωνίας και δούλεψε επάνω σε ένα υπόδειγμα, το πήγε ως το τέλος, μολονότι κανείς δεν πίστευε ότι θα κερδίσει εκτός από εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.

Σε ερώτηση σχετική με την υποστήριξη που φέρεται να απολαμβάνει από μέρος της ψηφοφορικής βάσης του συντηρητικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, ο κ. Πούτιν δήλωσε ότι «δεν έχει να κάνει με το πρόσωπό μου, το γεγονός είναι ότι μεγάλο μέρος των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων υποστηρίζουν τον Ρώσο πρόεδρο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας, αυτό δείχνει ότι μεγάλο μέρος του αμερικανικού λαού συμμερίζεται τις ιδέες της Ρωσίας για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος, ποιοι είναι οι κοινοί κίνδυνοι και τα κοινά προβλήματα των δύο χωρών.

«Είναι καλό ότι άνθρωποι συμμερίζονται το δικό μας μοντέλο για την υπεράσπιση των παραδοσιακών αξιών», κατέληξε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...