Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του

Τον δικό του φόρο τιμής απέτισε στον εξαιρετικό και “άτακτο” παππού του πρίγκιπα Φίλιππο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξαίροντας την αφοσίωση στη βασίλισσα, την πατρίδα και την Κοινοπολιτεία στη διάρκεια της 99χρονης ζωή τους που καθορίστηκε από την υπηρεσία του.

Ο Ουίλιαμ εξέδωσε επίσης μία νέα φωτογραφία που είχε βγάλει η Κέιτ, από τον τότε δύο ετών πρίγκιπα Τζορτζ μαζί με τον προπάππου του, σε μία από τις άμαξες στην έκταση του Σάντρινγκχαμ στο Νόρφολκ το 2015.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του παππού του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε ότι ήταν ευγνώμων να έχει τη διαρκή παρουσία και στήριξη του Δούκα του Εδιμβούργου στη διάρκεια των σκληρότερων ημερών της ζωής του, ενδεχομένως αναφορά στον θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, και επίσης ότι θα είναι ευγνώμων για πάντα για την καλοσύνη που έδειξε στην Κέιτ από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι το 2003.Είπε ακόμη ότι θα του λείψει ο παππούς του, αλλά δεσμεύτηκε να κάνει αυτό που εκείνος θα ήθελε και θα στηρίξει τη βασίλισσα στα επόμενα χρόνια. Παράλληλα αποκάλυψε πώς τα παιδιά του πάντα θα εκτιμούν τον χρόνο που πέρασαν με τον προπάππου τους πριν από τον θάνατό του στις 9 Απριλίου.

Ο αιώνας ζωής του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία -στη χώρα του και την Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και βασίλισσα και στην οικογένειά μας. Αισθάνομαι τυχερός όχι μόνο που είχα το παράδειγμά του να με καθοδηγεί αλλά για τη διαρκή παρουσία του στη δική μου ενήλικη ζωή, τόσο στις καλές στιγμές όσο και στις σκληρότερες μέρες μου. Πάντα θα είμαι ευγνώμων που η σύζυγός μου γνώριζε τον παππού μου τόσο πολλά χρόνια και για την καλοσύνη που της έδειξε. Ποτέ δεν θα πάρω σαν δεδομένο τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που τα παιδιά μου θα έχουν από τον προπάππου τους που ερχόταν να τα πάρει με την άμαξά του και βλέποντας και εκείνα μόνα τους τη μεταδοτική αίσθηση της περιπέτειας καθώς και την “άτακτη” αίσθηση του χιούμορ του. Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μέρος μία εξαιρετικής γενιάς. Η Κάθριν και εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θα ήθελε εκείνος και θα στηρίξουμε τη βασίλισσα στα προσεχή χρόνια. Θα μου λείψει ο παππούς μου αλλά ξέρω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε τη δουλειά”.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...