Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς

Νίκησε 2-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια

Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 2-1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε το καταπληκτικό σερί της και στην ακριτική πόλη, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.Ο «Δικέφαλος» έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας απέναντι στο συγκρότημα του Ράσβαν Λουτσέσκου και ανταμείφθηκε με μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 20΄, όταν ο Πέδρο Ενρίκε βρήκε τον Μπίσεσβαρ από αριστερά, εκείνος σέντραρε και ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ με «τσίμπημα» της μπάλας.

Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 52΄ με σουτ του Λάζιτς, στην πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι, για να «γράψει» το 1-2 στο 63΄ ο Πρίγιοβιτς, στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα!

Στο 70΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πέδρο Ενρίκε. Να σημειωθεί ότι ένας (επιληπτικός) οπαδός του ΠΑΟΚ έπεσε από την εξέδρα, αλλά μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης (83′ Σολτάνι), Φλίσκας, Πινέιρο, Σιλά, Καμαρά (72′ Τριάδης), Λάζιτς (86′ Μεχία), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας (31′ λ.τρ. Κάτσε), Ενρίκε, Μπίσεσβαρ (73′ Κίτσιου), Μυστακίδης, Κουλούρης (59′ Πρίγιοβιτς), Σάκχοφ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...