Προβάδισμα Τραμπ έναντι της Χίλαρι στη Φλόριντα δίνει δημοσκόπηση

Τραμπ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ – ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Προβάδισμα στον Ντόναλντ Τραμπ έναντι της Χίλαρι Κλιντον, στη Φλόριντα, δίνει νέα δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.

Ωστόσο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης κινούνται εντός του περιθωρίου λάθους. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Bloomberg, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εξασφαλίζει ποσοστό 45% στην πρόθεση ψήφου έναντι 43% για τη Hillary Clinton.

Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump παραδέχθηκε πως εάν ο μεγιστάνας έχανε τη Φλόριντα, ο δρόμος προς τον Λευκό Οίκο θα είναι «πολύ δυσκολότερος. Όμως εμείς θα κερδίσουμε την Φλόριντα» επιβεβαίωσε η ίδια.

Αυτή η Πολιτεία στο νοτιοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, το 23% του πληθυσμού της οποίας είναι ισπανόφωνο, αποτελεί το τζακπότ μεταξύ των περίπου δέκα πολιτειών κλειδιών όπου θα κριθούν οι εκλογές. Εκεί εκλέγονται 29 μεγάλοι εκλέκτορες εκ των 270 που απαιτούνται για να επικρατήσει κανείς στις προεδρικές εκλογές. Χωρίς τη Φλόριντα, μοιάζει αδύνατο ο Trump να συγκεντρώσει αυτούς του 270 εκλέκτορες.

Ο μέσος όρος των τελευταίων δημοσκοπήσεων, όπως τον υπολόγισε ο ιστότοπος Real Clear Politics, δείχνει ότι το προβάδισμα της Clinton έχει καταγράψει μικρή μείωση, με 46,4% στην πρόθεση ψήφου έναντι 44,8% για τον Trump.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...