Προβληματίζει ο Ναυπακτιακός….

Αγγελόκαστρο – Ναυπακτιακός 2-0

Δεν τα κατάφερε ο Ναυπακτιακός στο Αγγελόκαστρο δέχτηκε ακόμη ήττα και δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Μόλις στο 1’ οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν δυνατά έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Καρίμας έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Αλεξάκη που από θέση τετ α τετ έχασε το κοντρόλ και δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανδρεόπουλο. Στο 7’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Καρίμπα με απευθείας εκτέλεση φάουλ  από την μεσαία γραμμή  τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.Έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο στην έναρξη του δευτέρου στο 48’ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Ναυπακτιακό όταν σε φάση που ο Καλαβρουζιώτης έβγαινε μόνος του μπροστά ο Μπετσίκας τον σταμάτησε αντικανονικά και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Η ομάδα του Γιώργου Μίχου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή  και στο 63’ ο Κωστακιώτης  πάσαρε στον Αλεξάκη που με σούτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίκτυα. Ανύπαρκτη η αντίδραση του Ναυπακτιακού που προσπαθούσε  να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με ανορθόδοξο τρόπο  και σαν να μην έφτανε αυτό μετά από ωραία προσπάθεια των αδερφών Λάμπρου και τελική προσπάθεια από τον Ζαλοκώστα  που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 

ΑΧΕΛΩΟΣ: Μπούτιβας, Κωνσταντίνου (61΄ Ζαλοκώστας Ε.), Βασιλάρης, Μπέτσικας, Κοκκώνης Ε., Αλεξάκης, Μπούζας, Καραλής, Μωραϊτης (76′ Αριστόπουλος), Καρίμπας (85΄λ.τ. Ζαλοκώστας Λ.), Κωστακιώτης.

 

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ : Ανδρεόπουλος, Ζαϊμης (87΄ Χασανάι), Βρουσάι, Μπίμπας, Σωτηρόπουλος, Θανασιός, Κατσικας, Αντύπας (65΄Κονίδας), Καλαβρουζιώτης, Θεοχάρης, Αδραχτάς.

...



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...