Προγνωστικά: Επιλογές από Νικαράγουα


Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα (15/04) το στοιχηματικό πρόγραμμα. Η δράση εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στη Νικαράγουα, το πρωτάθλημα της οποίας συνεχίζεται κανονικά! Δύο επιλογές έχουμε ξεχωρίσει, πιο συγκεκριμένα έναν άσσο και μία διπλή ευκαιρία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.
Νίκη για Ρεάλ Εστέλι
Θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα με το δυνατο σημείο, το οποίο προκύπτει από την αναμέτρηση Ρεάλ Εστέλι – Ντιριανχέν. Πέτυχε το στόχο της την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεάλ και επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Τσιναντέγα. Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1), στο γήπεδό της, ωστόσο είναι αήττητη εδώ και οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6-2-0). Παρέμεινε στο -5 από την κορυφή και σήμερα δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ισόβαθμη Ντιριανχέν.
Η τελευταία από την πλευρά της, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Χαλάπα. Στο -5 και αυτή από την κορυφή, μετράει ρεκόρ 4-2-2 στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δεν είναι αποτελεσματική. Πιο συγκεκριμένα, στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της έχει δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.
Η Ρεάλ είναι εξαιρετική στο γήπεδό της, έρχεται από νίκη, ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της. Εκτός έδρας η Ντιριανχέν δεν πείθει και επιλογή θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.80.
Προβάδισμα η Τσιναντέγα
Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίς – Τσιναντέγα. Σε ένα περίεργο παιχνίδι συμμετείχε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίς. Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Γιουβέντους Μανάγουα και ηττήθηκε 3-0 στα «χαρτιά», καθώς μετά το 2-0 στο 66’, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Διαμαρτυρήθηκε για οφ-σάιντ, ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφασή του, το γκολ μέτρησε κανονικά και έτσι αποφάσισε να μη συνεχίσει το ματς. Με το αποτέλεσμα αυτό, δόθηκε συνέχεια στο σερί χωρίς νίκες, καθώς είχαν προηγηθεί η ήττα με 4-0 απ’ τη Γουόλτερ Φερέτι, το 0-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Μανάγουα και η ήττα κόντρα στη Σαμπάνας με 2-1 εκτός.
Η Τσιναντέγα, από την πλευρά της, δε διανύει τις καλύτερες ημέρες της, καθώς μετρά δύο σερί ήττες. Δεν κατόρθωσε να περιορίσει τη Ρεάλ Εστέλι την περασμένη εβδομάδα, ενώ είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-0 απ’ την Ντιριανχέν. Υποχώρησε στην 7η θέση με 18 βαθμούς, έχει ως στόχο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Για να τον πετύχει, χρειάζεται δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς της κανονικής περιόδου με Ρεάλ Μαδρίς και Οκοτάλ (εντός).
Σε στοιχηματικό επίπεδο, μπορεί η Ρεάλ Μαδρίς να προσφέρεται σε τιμές φαβορί, ωστόσο δεν είναι σταθερή, ενώ όλα όσα έγιναν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Γιουβέντους Μανάγουα θεωρούμε ότι θα την έχουν αποσυντονίσει. Η Τσιναντέγα θεωρούμε ότι αδικείται από τις αποδόσεις, είναι αήττητη στα τελευταία έξι ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίς ανεξαρτήτως έδρας (4-2-0) και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα ρισκάρουμε, επιλέγοντας το X2 σε απόδοση 2.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να περιηγηθείτε το κανάλι μας στο Youtube και το Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή την περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...