Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα η Νις, νίκη τίτλου η Ελσίνκι

Οι ημέρες της στοιχηματικής χαλάρωσης… τελείωσαν. Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο επιστρέφουν στις επάλξεις μετά από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, με το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας να διαθέτει πλήθος επιλογών. Γαλλία, Σκωτία και Φινλανδία προσφέρουν μία «δυνατή» τριάδα την Παρασκευή, ενώ το καρέ των προτάσεων συμπληρώνεται από ένα ματς της Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προβλέψεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τους τζίρους στοιχήματος, στην κατηγορία Τζίροι Στοιχήματος, καθώς και τις πτώσεις αποδόσεων, δύο σημαντικά «εργαλεία» στα χέρια του κάθε παίκτη.
Επιχείρηση «κορυφή» για την Ελσίνκι
Ξεκινάμε από τη Φινλανδία και τον αγώνα Ελσίνκι – Μάριεχαμν, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.80. Κάτι παραπάνω από παροιμιώδης η διάθεση της Ελσίνκι για αλλεπάλληλες «αυτοκτονίες» στο πιο κρίσιμο χρονικό σημείο της φετινής χρονιάς. Έχασε το Κύπελλο στα πέναλτι από τη Σεϊναγιόεν και με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στη Βεϊκαουσλίγκα, εμφανίζει διάθεση να καταφέρει να χάσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Βέβαια, το θετικό γι’ αυτήν είναι πως η κατάκτηση του τίτλου παραμένει στο χέρι της, δεδομένου πως αν κερδίσει όλα τα υπολειπόμενα ματς, καταφέρνει να στεφθεί πρωταθλήτρια. Από την άλλη πλευρά, ούτε η Μάριεχαμν πατούσε καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί τις απίστευτες γκέλες της Ελσίνκι, που τη διατηρούσαν στο «παιχνίδι» της κατάκτησης της πρωτιάς, αλλά η νίκη της με 4-2 απέναντι στην ουραγό Π. Βάνταα, σε συνδυασμό με τη νέα ήττα της σημερινής της αντιπάλου, την έφερε στην κορυφή. Κόντρα στη Π. Βάνταα, πάντως, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, εμφάνισε πάλι τις γνωστές το τελευταίο χρονικό διάστημα «αυτοκτονικές» τάσεις της, αφού παρότι πήρε το προβάδισμα, βρέθηκε να χάνει στο δεύτερο μέρος, αν και στη συνέχεια βρήκε τις δυνάμεις να κάνει την ανατροπή. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες, με την έτερη να έχει επιτευχθεί απέναντι στην Κέμι. Ντέρμπι κορυφής σήμερα την πρωτεύουσα της Φινλανδίας, πιστεύουμε ότι η Ελσίνκι θα εκμεταλλευτεί την έδρα και θα «πατήσει» κορυφή.
Ο νόμος της… Νίκαιας
Συνεχίζουμε με το ματς της Α’ Γαλλίας, Νις – Λυών, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 2.09 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σεζόν «όνειρο» πραγματοποιεί η Νις, για την οποία μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Ligue 1, μετράει 20 πόντους και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, βγάζει «λαγούς» απ’ το καπέλο σχεδόν κάθε φορά που έρχεται σε δύσκολη θέση. Το ίδιο συνέβη και εναντίον της Λοριάν την περασμένη αγωνιστική, σ’ ένα ματς όπου σίγουρα δεν ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, αλλά κατόρθωσε μ’ ένα ακόμη γκολ του Μπαλοτέλι στο 86’ να πάρει το «τρίποντο» και να παραμείνει στην κορυφή. Στον αντίποδα, δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει ήταν πολλές για τη Λυών, τις οποίες μάλιστα δεν άξιζε με Λοριάν (1-0) και Σεβίλλη (1-0). Υποδέχτηκε τη Σεντ Ετιέν στο ντέρμπι μίσους και έδωσε τις καλύτερες απαντήσεις, επικρατώντας 2-0 και επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τα δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Έκανε μια πραγματικά καλή εμφάνιση, ωστόσο αυτή τη φορά είχε και την ουσία, αυτό δηλαδή που της έλειψε στα ματς με Λοριάν (πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες) και Σεβίλλη. Ήταν μόλις το δεύτερο «τρίποντο» για τους «λυονέ» στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (2-1-3), σήμερα έχουν εκ νέου αρκετά δύσκολο έργο. Θα στηρίξουμε την εκπληκτική μέχρι στιγμής Νις.
Με τα γκολ στο Ινβερνές
Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 στον αγώνα για την Πρέμιερ Σκωτίας, Ινβερνές – Ρέιντζερς. Είχε δείξει ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της η Ινβερνές, που το απέδειξε και την περασμένη αγωνιστική. Πήγε να παίξει στη δύσκολη έδρα της Χάμιλτον και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει απ’ το 18’, κατάφερε να «αποδράσει» με την ισοπαλία χάρη στο γκολ του Πόλγουορθ στις καθυστερήσεις. Ήταν το πέμπτο σερί ματς πρωταθλήματος που δε χάνουν οι γηπεδούχοι, που μετρούν 9 πόντους και βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες η Ρέιντζερς την περασμένη αγωνιστική, τα κατάφερε κόντρα στην Πάρτικ Θιστλ και έδειξε ότι προσπαθεί να συνέλθει. Είχε προηγηθεί τετράδα ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, αφού μετά το 1-1 με την Κιλμάρνοκ εκτός έδρας και τη συντριβή απ’ τη Σέλτικ (5-1), ακολούθησε το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Ρος Κάουντι και η εκτός έδρας ήττα 2-1 στο ντέρμπι με την Αμπερντίν. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό το 2-0 επί της Πάρτικ Θιστλ (απ’ το πρώτο ημίχρονο) ήταν «βάλσαμο» για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σε γενικές γραμμές δεν πείθουν με τη μέχρι τώρα εικόνα τους στο πρωτάθλημα. 4/4 εκτός έδρας G/G μετράει η Ρέιντζερς, τα τρία συνοδεύτηκαν από Οver 2.5, κάτι ανάλογο αναμένουμε να συμβεί και σήμερα.
«Σκληρές» άμυνες στην Πόλη
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Μπάμπεργκ, στην οποία θα πάμε με το Under 151.5 πόντους σε απόδοση 1.91. Πολύ ενδιαφέρον ματς απόψε στην Πόλη ανάμεσα στην γηπεδούχο Φενέρ, ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, και την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ, τη φιλόδοξη ομάδα του Τρινκιέρι που την προηγούμενη σεζόν «δίδαξε» μπάσκετ στα ακριβότερα ρόστερ των υπολοίπων ομάδων. Η Φενέρ θα μπει όσο πιο δυνατά γίνεται στη διοργάνωση και η συγκυρία βολεύει για κάτι τέτοιο, διότι η ήττα του πρωταθλήματος από την Ουσάκ θύμωσε τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος ζόρισε τους παίκτες του τις τελευταίες μέρες. Η Μπάμπεργκ, όπως είχε προβλεφθεί, ξεκίνησε στην Μπουντεσλίγκα παίζοντας καταπληκτική άμυνα, ουσιαστικά βρισκόμενη σε προετοιμασία για τα πολύ σημαντικά παιχνίδια της Euroleague, και όταν έφτασε ο αγώνας με την Γκέτινγκεν, δύο μέρες πριν την πρεμιέρα με την Φενέρ, χαλάρωσε και δέχθηκε 82 πόντους ενώ πριν είχε δεχθεί 55 από Φρανκφούρτη, 48 από Μπραουνσβάιγκ, 45 από Τούμπινγκεν και 62 από Σ. Όλιβερ. Απόψε θα δούμε σκληρές άμυνες και αργό ρυθμό αφού και η Φενέρ μέχρι στιγμής έχει τα αποτελέσματα 77-69 με Εφές για το σούπερ-καπ και 71-70 ήττα από την Ουσάκ.Επιλογή μονόδρομος το Under 151.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...