Προεδρικό φιλί… με το ζόρι για το ζεύγος Ομπάμα σε αγώνα μπάσκετ

Προεδρικό φιλί... με το ζόρι για το ζεύγος Ομπάμα σε αγώνα μπάσκετ

Αποτραβήχτηκε η Μισέλ; Δεν ήθελε ο Μπαράκ να την φιλήσει; Συζητήσεις επί συζητήσεων στο Διαδίκτυο και τα αμερικανικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει, ως ελαφρύ διάλειμμα στον προεκλογικό αγώνα για τον Λευκό Οίκο, το φιλί του Αμερικανού προέδρου στη σύζυγό του σε αγώνα μπάσκετ.

To προεδρικό ζεύγος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο φιλικό αγώνα μπάσκετ ΗΠΑ-Βραζιλίας. Στα αμερικανικά στάδια υπάρχει το «έθιμο» του Kiss Cam: Η κάμερα αιφνιδιάζει ένα ζευγάρι θεατών, προβάλλοντάς τους ζωντανά στη οθόνη του σταδίου, και το ζευγάρι πρέπει να φιληθεί.

Αυτό έλαχε και στους Ομπάμα: Όμως το ζευγάρι αρκέστηκε στο να γελάει και οι υπόλοιποι θεατές άρχισαν να διαμαρτύρονται. Χρειάστηκε να επιστρέψει για δεύτερη φορά, αργότερα, η κάμερα για να σεβαστεί ο πρόεδρος το έθιμο της Kiss Cam.

Τα δύο βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν το γύρο του Διαδικτύο. Με το επεισόδιο χρειάστηκε να ασχοληθεί αργότερα μέχρι και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως «βάσει μίας πολύ καλά πληροφορημένης πηγής, μπορώ να διαψεύσω τις αναφορές πως ο πρόεδρος “έφαγε χυλόπιτα”».

ΔΙΕΘΝΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...