Προκήρυξη πρόσληψης ατόμων για την υλοποίηση του προγράμματος Κoινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) .

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη από τον δικαιούχο φορέα Κέντρο Εκπαίδευσης και Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΕΜΟΠ) “Ο ΠΛΑΤΩΝ” ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγει την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 14:00 (για την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας).

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού «Ο ΠΛΑΤΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (241 στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης  σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Συγκεκριμένα:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

  1. Δημιουργία 32 νέων θέσεων εργασίας που θα απασχοληθούν στην Δημιουργική αξιοποίηση ελεύθερου χρόνου παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
  2. Δημιουργία 146 νέων θέσεων εργασίας που θα απασχοληθούν στην Παροχή κατ’ οίκον υπηρεσιών (εκμάθηση ξένων γλωσσών, φύλαξη παιδιών, υπηρεσίες οικιακού βοηθού κλπ)
  3. Δημιουργία 6 νέων θέσεων εργασίας  που θα απασχοληθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο
  4. Δημιουργία 16 νέων θέσεων εργασίας που θα απασχοληθούν στη Σχολή Γονέων και Εκπαιδευτών

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ

  1. Δημιουργία 15 νέων θέσεων εργασίας που θα απασχοληθούν στην Παροχή κατ’ οίκον υπηρεσιών (εκμάθηση ξένων γλωσσών, φύλαξη παιδιών, υπηρεσίες οικιακού βοηθού κλπ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Δημιουργία 26 νέων θέσεων εργασίας που θα απασχοληθούν στα Γραφεία για την αντιμετώπιση του φαινομένου της υπερβολικής χρήσης υπηρεσιών διαδικτύου για παιδιά και εφήβους που θα λειτουργήσουν  στις πόλεις του Αγρινίου (9 θέσεις) , του Μεσολογγίου (9 θέσεις)  και της Ναυπάκτου (8 θέσεις)

Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012
Ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 και ώρα 14:00 μ.μ.
Διάρκεια σύμβασης : Πέντε (5) μήνες εντός του έτους 2012.

Λεπτομέρειες για την πρόσκληση, οι προϋποθέσεις συμμετοχής, τα έντυπα των αιτήσεων, οι οδηγίες συμπλήρωσης και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα βρίσκονται αναρτημένα στα site: www.kemop.gr, www.pde.gov.gr, www.epanad.gov.gr , www.cityofagrinio.gr, www.thermo.gov.gr και σε έντυπη μορφή: στα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα δημοτικά καταστήματα των Δήμων Αγρινίου και Θέρμου και στα γραφεία του ΚΕΜΟΠ στην Ναύπακτο.

Διευκρινίσεις θα δίδονται τηλεφωνικά στο 26340 21080 (ΚΕΜΟΠ) και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο [email protected].

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές αυτοπροσώπως:

α) στα γραφεία του ΚΕΜΟΠ στο Αγρίνιο επί της οδού Αιτωλικού 1, αρμόδια κα Παπαμήτσου Αλίκη, τηλέφωνο επικοινωνίας 26410-24230 και ώρες 09.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. και 17.00 μ.μ έως 20.00 μ.μ.,

β) στα γραφεία του ΚΕΜΟΠ στη Ναύπακτο επί της οδού 7ο χλμ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ναυπάκτου, αρμόδια κα Νικηταϊδη Ευαγγελία, τηλέφωνο επικοινωνίας 26340 21080 και ώρες 08.30 π.μ. έως 16.30 μ.μ.

και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του Δικαιούχου ΚΕΜΟΠ στη Ναύπακτο.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...