Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε τις έρευνες μέχρι τα τέλη Αυγούστου – Θα εκδώσουμε άδειες και για άλλες περιοχές

Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε τις έρευνες μέχρι τα τέλη Αυγούστου – Θα εκδώσουμε άδειες και για άλλες περιοχές
Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε τις έρευνες μέχρι τα τέλη Αυγούστου

Προκαλεί εκ νέου ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου με νέα του δήλωση. Συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πριν από λίγο ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο μέχρι τέλος Αυγούστου.

Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει μέχρι τέλος Αυγούστου έρευνες με νέες οδηγίες. Θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας χωρίς συμβιβασμό, ανέφερε.

Προανήγγειλε νέες NAVTEX

Η Τουρκία θα εκδώσει μέχρι το τέλος Αυγούστου άδειες για σεισμογραφικές έρευνες και εξορύξεις σε νέες περιοχές της ανατολικής Μεσογείου και θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις της εκεί, δήλωσε σήμερα ο Tούρκος υπουργός Εξωτερικών. Μιλώντας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα, ο Τσαβούσογλου δήλωσε πως η Τουρκία θα εκδώσει νέες άδειες για επιχειρήσεις και θα συνεχίσει «κάθε είδους σεισμογραφικές και εξορυκτικές επιχειρήσεις» στην περιοχή.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...