Προκαλεί ο αρχιερέας της διαπλοκής και της διαφθοράς

Προκαλεί ο αρχιερέας της διαπλοκής και της διαφθοράς

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ της διαπλοκής Κώστας Σημίτης βγήκε από τα λαγούμια που κρυβόταν τα τελευταία χρόνια και δηλώνει ανήσυχος γιατί, όπως λέει, υπάρχει κίνδυνος για τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε, πρέπει να ληφθούν άμεσες πρωτοβουλίες για να αποφευχθούν τέτοιου είδους εκτροπές.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ αυτή θα πρέπει να επαναφέρουμε στη δημόσια ζωή, με ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας, τον Άκη Τσοχατζόπουλο που είχε τοποθετήσει ο Σημίτης στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για να μην αντιμετωπίζει το πολίτευμα αισθήματα κινδύνου, τον Θεόδωρο Τσουκάτο, τον Τάσο Μαντέλη και τον Γιάννο Παπαντωνίου.

ΜΟΝΟ έτσι θα νιώσει ασφάλεια ο Έλληνας πολίτης ενώ παράλληλα θα ανακάμψει και το Χρηματιστήριο αφού ο αρχιερέας της διαπλοκής είναι ειδικός και στις φούσκες.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα αλλάξει και το καθεστώς στις αναθέσεις δημοσίων έργων και οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι θα πληρώνονται από το δημόσιο σε τιμές τετραπλάσιες του πραγματικού κόστους.

Η SIEMENS θα επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, επενδύοντας πρώτα απ’ όλα στο ΚΙΝΑΛ που έχει να δει βαλίτσα γεμάτη ευρώ από την ένδοξη εποχή Τσουκάτου ενώ ο εξόριστος Χριστοφοράκος θα επανέλθει για να αναλάβει το οικονομικό χαρτοφυλάκιο.

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σύστημα θα γίνουν αλλαγές και θα καταργηθεί κάθε νόμος που αναφέρεται στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ από και προς τις Γερμανικές Τράπεζες θα είναι πλέον χωρίς ελέγχους και οι διάφοροι βαρόνοι της διαπλοκής που χρεοκόπησαν θα αποζημιωθούν από το ελληνικό δημόσιο για τη βλάβη που έχουν υποστεί.

ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Σκαραμαγκά θα περάσουν και πάλι στη Thyssen Krupp και θα ανανεωθεί η παραγγελία για πέντε ακόμα μπαταρισμένα υποβρύχια.
ΜΟΝΟ έτσι θα εκλείψει η αβεβαιότητα και θα αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος…

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/344659-Prokalei-o-archiereas-tes-diaplokes-kai-tes-diaphthoras ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...