Προς αναβολή η πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 7-8 Μαρτίου.

Εντούτοις φαίνεται πως οδεύουμε για αναβολή στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος, κάτι στο οποίο συμφωνούν όλες οι ομάδες, σύμφωνα με το sdna.gr.

Οι λόγοι γι’ αυτή την αναβολή είναι αρκετοί και πρακτικοί: όλες οι ομάδες έχουν δώσει πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα (μην ξεχνάμε πως αύριο οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης παίζουν και στο κύπελλο),ενώ δεν υπάρχει και επαρκής χρόνος για την έλευση ικανών ξένων διαιτητών (να κλειστούν τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία στα οποία θα διαμείνουν κτλ).

Ακόμη, εκκρεμεί και η απόφαση για το θέμα πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, με την απόφαση να μην έχει βγει ακόμα και την επικύρωση της βαθμολογίας (θα γινόταν, βάσει προγράμματος, στο Δ.Σ. της Πέμπτης 5/3) να μην είναι βέβαιη. 

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλες οι ομάδες έχουν συμφωνήσει στην αναβολή της αγωνιστικής, η οποία θα… μετατεθεί. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...