Προς αποκλεισμό των Τεμπών από την Κυριακή οι αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών από την Κυριακή προσανατολίζονται οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας, Ρίζος Μαρούδας, κατά τη διάρκεια αγροτικής συγκέντρωσης στο κέντρο της Λάρισας την Παρασκευή.

Οι αγρότες πέρασαν από κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι κλειστή παραμένει και στα δύο ρεύματα η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, σε δύο σημεία στη Νίκαια, όπου οι αγρότες κρατούν κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα,στον κόμβο του Πλατυκάμπου, όπου οι αγρότες του μπλόκου από το μεσημέρι της Παρασκευής έχουν αποκλείσει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, αγρότες της Αιγιάλειας απέκλεισαν το βράδυ της Παρασκευής και για δύο περίπου ώρες τη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Αιγίου.

Εξάλλου, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έκλεισαν την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, ολοκληρώνοντας την κινητοποίησή τους μετά τις 9 το βράδυ.

Νωρίτερα, αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και άλλων περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης έκλεισαν αιφνιδιαστικά στις 6 το απόγευμα και για δύο ώρες τον οδικό κόμβο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Υπενθυμίζεται, ότι το μπλόκο στα «Πράσινα Φανάρια» στήθηκε στις 30 Ιανουαρίου και είναι κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων προς τον αερολιμένα να διεξάγεται από τη διασταύρωση ΙΚΕΑ και από την αερογέφυρα Θέρμης.

Παράλληλα, λιγότερο από μια ώρα διήρκησε ο αποκλεισμός στα διόδια Μαλγάρων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, το απόγευμα της Παρασκευής.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...