Προς ΟΑΚΑ 18 Φεβρουαρίου ο τελικός του μπάσκετ

Συνεχίζει να υφίσταται το ερωτηματικό που αφορά στην έδρα η οποία θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Η αστυνομία φέρεται να εκφράζει τις επιφυλάξεις της για την πιθανότητα να διεξαχθεί ομαλά ο τελικός του θεσμού στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα, παρά το γεγονός πως στον έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο γήπεδο δεν διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις στις υποδομές ασφαλείας.

Το μόνο πρόβλημα ήταν η απουσία των τουρνικέ, τα οποία ο Άρης προθυμοποιήθηκε να τα προσφέρει, μετεγκαθιστώντας τα προσωρινά από το Αλεξάνδρειο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη απόφαση της Αστυνομίας, ούτε έχει ενημερωθεί η ΕΟΚ ακόμη. Αν αποφασιστεί πως ο τελικός δεν μπορεί να γίνει με ασφάλεια στη Λάρισα, τότε θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπως έχει συμφωνηθεί από τις εμπλεκόμενες πλευρές από την Παρασκευή.

Ο αγώνας στον οποίο οι κίτρινοι και το τριφύλλι θα αναμετρηθούν για την κούπα έχει οριστεί να γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, ωστόσο πιθανότατα θα μετατεθεί κατά μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 18 του ίδιου μήνα, καθώς την Κυριακή διεξάγεται το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...