Προσπάθησε να γονιμοποιήσει τη 17χρονη κόρη της με όργανο γέμισης γαλοπούλας και το σπέρμα του συντρόφου της

 

Συγκλονίζει το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στις ΗΠΑ.

Μία γυναίκα προσπάθησε να γονιμοποιήσει τη 17χρονη κόρη της, χρησιμοποιώντας ένα όργανο για τη γέμιση γαλοπούλας και το σπέρμα του συζύγου της και πατριού της έφηβης, διότι εκείνη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να μείνει έγκυος!

Η φρικιαστική αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στο Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα, στις ΗΠΑ και έχει προκαλέσει σάλο στην αμερικανική κοινή γνώμη. Οι λεπτομέρειες από την απολογία της στην αστυνομία είναι συγκλονιστικές.

Η 37χρονη γυναίκα, αφού έκανε σεξ με τον σύζυγό της, χρησιμοποίησε ένα ειδικό όργανο για να συλλέξει και να παγώσει το σπέρμα του. Ακολούθως, έδωσε το «υλικό» στο 17χρονο κορίτσι, προκειμένου να το εισάγει στη μήτρα της!

Στην κατάθεσή του, ωστόσο, το κορίτσι έδωσε μία άλλη πτυχή της ιστορίας. Όπως είπε, η μητέρα της την έστειλε να αγοράσει ένα όργανο εμφύτευσης από αυτά που γεμίζουν τις γαλοπούλες! Την επομένη της είπε: «Είσαι έτοιμη να γεννήσεις το παιδί μου;». Η 17χρονη δήλωσε ότι η μητέρα της, της ζήτησε να βγάλει τα τούχα της και να καθίσει στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά. Το κορίτσι ρώτησε τι ήταν αυτό μέσα στον εμφυτευτή, αλλά η μητέρα της συνέχισε την εφαρμογή του σχεδίου της μέχρι το τέλος. Η 17χρονη κάλεσε τον εραστήν της μητέρας της και τον ενημέρωσε για όλα και ο τελευταίος κάλεσε την αστυνομία.

Πηγή:kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...