Προτιμούν Αρμαγεδδώνα παρά Χίλαρι ή Τραμπ οι Αμερικάνοι!

ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!         

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ… ΙΣΟΒΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΘΕΛΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Εξαιρετικά δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι νεαροί άνθρωποι στις ΗΠΑ από τις “επιλογές” που έχουν για να επιλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο ή την πρώτη Πρόεδρο  των ΗΠΑ.

Σε αυτό το μήκος κύματος, δημοσκοπική εταιρεία ρώτησε τον κόσμο ποιον θέλουν να δουν στο τιμόνι της χώρας τους. Ωστόσο, η μεγάλη διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις είναι πως στη θέση της επιλογής “κανένας εκ των δύο” τοποθετήθηκε επίτηδες η φράση: τέλος/καστροφή του κόσμου (σ.σ. Αρμαγεδδώνας).

Τα αποτελέσματα; Εξόχως ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Οι δημοσκόποι σκόπευαν να εκτιμήσουν τη δυσαρέσκεια των Αμερικανών με τις επιλογές που έχουν εν όψει των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον Τζόσουα Ντάικ, τον συνδιευθυντή του UMass Lowell’s Center for Public Opinion που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση σε συνεργασία με την Odyssey Millennials.

Περισσότεροι από τους μισούς (53%) από τους 1.247 νέους, ηλικίας 18-35 ετών, που έλαβαν μέρος στην μέτρηση, είπαν ότι θα προτιμούσαν Αρμαγεδδώνα παρά να δουν τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο. Ένας στους τρεις (34%) προτιμά την καταστροφή του πλανήτη παρά τη Χίλαρι Κλίντον!

Όταν έχουν να επιλέξουν μεταξύ των τριών, δηλαδή του Τραμπ, της Κλίντον ή του μετεωρίτη, το 23% προτιμά το τέλος του κόσμου.

Τέσσερις στους δέκα (ποσοστό 39%) θα ήθελαν ο Μπαράκ Ομπάμα να αυτοανακηρυχθεί ισόβιος πρόεδρος παρά να παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Τραμπ. Ένα 26% είπε επίσης ότι θα ήταν προτιμότερο για το έθνος να επιλέξει τον επόμενό πρόεδρό του με κλήρωση.

“Προφανώς, δεν πιστεύουμε ότι το εννοούσαν στα σοβαρά. Το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις νέους επέλεξε τον γιγάντιο μετεωρίτη μας λέει κάτι για τη δυσαρέσκεια των νέων με την πολιτική”, εξήγησε ο Ντάικ.

Όταν οι νέοι κλήθηκαν να διαλέξουν μεταξύ των δύο υποψηφίων (χωρίς να έχουν την επιλογή του μετεωρίτη) η Κλίντον κέρδισε κατά κράτος: συγκέντρωσε 54% έναντι 21% του Τραμπ.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 10-13 Οκτωβρίου και σκοπίμως συμπεριέλαβε και ανθρώπους που δήλωσαν ότι είναι απίθανο να ψηφίσουν στις εκλογές.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...