Προφυλακιστέος ο 55χρονος παιδόφιλος που «αγόρασε» τη 14χρονη

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 55χρονος παιδόφιλος από το Βόλο, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να έχει μαζί του μια 14χρονη με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά, έχοντας προηγουμένως εξαγοράσει με διάφορα ανταλλάγματα τη συγκατάθεση της μητέρας του παιδιού.

Ο εύπορος επιχειρηματίας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στα δικαστήρια του νησιού, όπου μετά την πολύωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια επ’ αμοιβή.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο μετά από τη σωτήρια επέμβαση δυο καμαριέρων, που άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές.

Η Δικαιοσύνη καλείται να ρίξει φως στις σχέσεις που είχε ο 55χρονος με την οικογένεια της 14χρονης καθώς πληροφορίες τον θέλουν να είχε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με την μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία σήμερα είναι ενήλικη.

Σήμερα, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσει και η μητέρα του θύματος που έχει συλληφθεί για συνέργεια στη φρικιαστική υπόθεση.

Η 40χρονη  κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, καθώς σύμφωνα πληροφορίες, ο επιχειρηματίας της έδινε χρήματα και άλλα δώρα προκειμένου να του δίνει για αντάλλαγμα τις κόρες της για την «διασκέδασή» του.

Αρχικά, η ίδια φέρεται να είχε παραδεχθεί ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της, όμως στη συνέχεια άλλαξε στάση, υποστηρίζοντας ότι η ανήλικη κόρη της ταξίδεψε με τον επιχειρηματία στην Κέρκυρα εν αγνοία της.

Στο μεταξύ, η 14χρονη έχει διαρκώς στο πλευρό της ειδικούς παιδοψυχολόγους προκειμένου να στηριχθεί στη δοκιμασία που βιώνει.  Η ψυχολογική της κατάσταση είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη τόσο από την βάναυση συμπεριφορά του 55χρονου όσο και από την μεγάλη έκταση που έχει λάβει η περίπτωσή της.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/292561-Prophylakisteos-o-55chronos-paidophilos-poy-agorase-te-14chrone ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...