Προχωρούν οι εργασίες στο άλσος του Γριμπόβου

Η κατεδάφιση της μάντρας που αποτελούσε το διαχωριστικό σημείο μεταξύ του άλσος του Γριμπόβου με τον υπόλοιπο χώρο της παραλίας ήταν η πρώτη εργασία που έγινε στην περιοχή προ μηνών, έστω κι αν πέρασε από σαράντα κύματα. Ο χώρος κατά κοινή ομολογία «άνοιξε», ενώ στη συνέχεια πήραν σειρά οι εργασίες που έφεραν το έδαφος… στα ίσια του, εξαλείφοντας της υψομετρικές διαφορές που υπήρχαν.


Στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταρτίσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και ο δήμος Ναυπακτίας σειρά πήραν εδώ και λίγες ημέρες νέες παρεμβάσεις, οι οποίες αρχικά αφορούσαν τη διαμόρφωση των εσωτερικών διαδρόμων του άλσους, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε και η τοποθέτηση κυβόληθων. Όπως μας μετέφερε ο πρόεδρος του Ταμείου Αντώνης Φράγκος ήδη, εκτός των παραπάνω, διαμορφώνονται και τα ρυάκια που υπάρχουν εντός του χώρου, ενώ θα ακολουθήσει και ο φωτισμός.
Όλες οι παρεμβάσεις γίνονται με τη συμμετοχή των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας στο δήμο, εκτός φυσικά εκείνων που αφορούν το φωτισμό οι οποίες θα γίνουν από τον ηλεκτρολόγο του Λιμενικού Ταμείου. Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πολύ σωστές ενέργειες που δρομολόγησε η παρούσα θητεία στον ιστό της πόλης, η οποία θα αλλάξει άρδην της εικόνα της περιοχής, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των εκεί κατοίκων, και όχι μόνο. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι γιατί η συγκεκριμένη παρέμβαση, από τη στιγμή που γίνεται με χαμηλό κόστος και με το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου δεν έγινε πολύ νωρίτερα. Προφανώς… στο κέντρο αποφάσεων είχαν θέσει άλλες προτεραιότητες. 

emprosnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...