Προϊόν της χρονιάς 2020 οι μαρμελάδες «Evlogia» – Οι καταναλωτές επέλεξαν!!!Βίντεο

H evlogia ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ανακηρύχθηκε ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020 στην κατηγορία ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ για τη σειρά ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ.
Η εταιρία έχει έδρα το αγρόκτημα Πινακάδες στη Ναυπακτία, όπου σε μια σύγχρονη μονάδα πιστοποιημένη κατά IFS, παράγει χειροποίητες μαρμελάδες, χωρίς ζάχαρη, με ολόκληρα φρούτα της ελληνικής γης που κόβονται στο χέρι, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και πηκτίνη. Διατίθενται στις κύριες αλυσίδες supermarket και σε επιλεγμένα delicatessen σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
«Είναι τιμή μας που οι χειροποίητες μαρμελάδες evlogia διακρίθηκαν στη διοργάνωση που επιβραβεύει την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων, σε ένα αξιοκρατικό διαγωνισμό που κριτής είναι ο τελικός καταναλωτής!
Η διάκρισή μας στο θεσμό σημαίνει αναγνώριση της προσπάθειας μια ομάδας ανθρώπων με ανησυχίες και όραμα, που οι διακρίσεις δεν καταγράφονται σαν απλές επιτυχίες, αλλά συνιστούν μια ευκαιρία βελτίωσης και ανάπτυξης.


Στόχος της εταιρίας μας είναι να διαθέτουμε στη διατροφική αλυσίδα προϊόντα με αξία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές που μας ανακήρυξαν νικητές και να τους βεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα μας έχουν ιστορία, παρόν και μέλλον και ως ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020 στην κατηγορία «μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη» αναγνωρίζονται ως αξιόπιστα και καινοτόμα διεθνώς», δήλωσε ο Κύριος Αντώνης Ποταμίτης, chairman της evlogia ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Απόλαυση με την Απόλαυση με την Απόλαυση με την Απόλαυση με την Απόλαυση με την Απόλαυση με την Απόλαυση με την Απόλαυση με την Απόλαυση με την evlogia της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής φύσης της ελληνικής

Δείτε το ρεπορτάζ του ΙΟΝΙΑΝ και του Nafpaktianews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...