Πρωταθλήτρια και στις μεταγραφές η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Αθόρυβα αλλά μεθοδικά και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με το τέλος των μεταγραφών ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας volley του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Οι γυναίκες του ΠΑΣ , μετά την περσινή άνοδο τους –και μάλιστα χωρίς ήττα- συμμετέχουν την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2012-2013 στον Η΄ όμιλο (Πελοπόννησο ) του ΕΘΝΙΚΟΥ περιφερειακού πρωταθλήματος, ένα σκαλοπάτι από την Α2 ΕΘΝΙΚΗ.

Την τεχνική ηγεσία θα έχει και φέτος ο Σταύρος Σταματόπουλος ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει σημαντική ενίσχυση με την προσθήκη τεσσάρων  αθλητριών που αναμένεται να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων που και για φέτος είναι υψηλοί. Κατ’ αρχήν , επανήλθε η Μαριάννα Πατακοπούλου που είχε παραχωρηθεί για ένα έτος στην ΕΑΠ. Αποκτήθηκε η έμπειρη Βάσω Λιάκου από την ΕΑΠ , η νεαρή Δέσποινα Πρίφτη από την ΓΑΛΗΝΗ και τέλος η Zenia Pliska από την ΦΙΛΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ενώ δεν υπήρξε καμία αποχώρηση από το περσινό έμψυχο υλικό της ομάδας . Μετά την ικανοποίηση για το αγωνιστικό κομμάτι «πονοκέφαλος» για τους ανθρώπους του ΠΑΣ είναι το οικονομικό κομμάτι. Ελπίζουν και προσκαλούν την τοπική κοινωνία  να συμμετάσχει με την βοήθειά της ,ώστε να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος που δημιουργεί η συμμετοχή -της μοναδικής ομάδας της περιοχής- σε ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Στον Η’ όμιλο εκτός από τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ συμμετέχουν οι:  ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ.

Η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει τέλος Αυγούστου.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...