Πρωταθλήτριες Ελλάδος στο διπλό καγιάκ (Κ2) στα 200 & 500μ, οι κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Στο 29o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε Καγιάκ (από 15 ετών και άνω) που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 19-21 Ιουλίου, έλαβε μέρος 4μελής ομάδα του  Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στην κατηγορία παίδων, η Κατσαγάνη Πολυτίμη, η Κατσαγάνη Μαρία και η Σκαρμούτσου Παρασκευή στην κατηγορία κορασίδων.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής τους Δημήτρης Διαμαντόπουλος και οι γονείς τους. Οι αθλητές μας, αν και ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά στην κατηγορία τους και αγωνίζονταν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έλαβαν μέρος  σε 13 τελικούς και όσοι δεν πήραν μετάλια  πλασαρίστηκαν στις θέσεις 4 έως 7 !!  Η μεγάλη διάκριση για την ομάδα μας ήρθε από τις αθλήτριές μας Μαρία και Πολυτίμη Κατσαγάνη που στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Κορασίδων Κ2 στα 200  & 500μ.  

Η μεθοδική και καθημερινή δουλειά του προπονητή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλου έφερε καρπούς και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι το κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών είναι το άθλημα που μας ταιριάζει και μπορεί να μας προσφέρει συγκινήσεις και μεγάλες διακρίσεις !! Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τις 27-28 ιουλίου στον ίδιο χώρο όπου θα αγωνισθούν 5 μικρότεροι αθλητές μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης (κάτω των 15 ετών) κάνοε καγιάκ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...