Πρωταθλητής Φωκίδας και άνοδο στην Γ’Εθνική για τον Απόλλωνα Ευπαλίου -Ξέφρενα πανηγύρια. Βίντεο -Φωτο

Σε λίγο δηλώσεις και περισσότερο ρεπορτάζ

Και τυπικά πρωταθλητής της ΕΠΣ Φωκίδας για τη σεζόν 2018-19 από σήμερα ο Απόλλων Ευπαλίου μετά τη νίκη του επί του Διαγόρα Πολυδρόσου. Ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Διαγόρα, της μοναδικής ομάδας από την οποία έχουν χάσει βαθμούς μέχρι τώρα, στον πρώτο γύρο και  σφράγισαν το εισητήριο για τη συμμετοχή τους στη Γ΄ Εθνική τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ευπαλίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!!

Σήμερα γιορτάζουμε,το ρεπορτάζ το έχει επιμεληθεί το nafpaktianews που φέτος ακολούθησε την ομάδα μας και θα την ακολουθεί,το οποίο και ευχαριστούμε θερμά!!!
Ο Απόλλωνας από σήμερα,16η αγωνιστική και δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος νίκησε την ομάδα του Διαγόρα Πολυδρόσου με 2-0 και ανακηρύχτηκε και μαθηματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ για τη σεζόν 2018-2019 !!! Έτσι τα γενέθλια του Απόλλωνα για τα 30 χρόνια ιστορίας του συλλόγου θα γιορταστούν σύμφωνα με το μεγάλο στόχο που έθεσε η διοίκηση στην αρχή της χρονιάς.Επίσης ο Απόλλωνας τίμησε παράλληλα και την ιστορική ομάδα του Διαγόρα Πολυδρόσου για τα 60 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα της Φωκίδας! Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά της ομάδας του Απόλλωνα !!! Δίκαια φτάσατε την ομάδα στην κορυφή!!!
Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Μπάμπης Παπανδρέου και ο Μίλτος Γεωργακόπουλος.Έρχεται ρεπορτάζ,πλούσιο φωταγριφικό υλικό,γαργαλιστικά βίντεο καθώς και οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της σημερινής αναμέτρησης.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...