Πρωταθλητής χειμώνα με Γκάτση ο Όμηρος

Το 11ο γκολ του Βαγγέλη Γκάτση στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε τη νίκη στον Όμηρο με 1 – 0 επί του Ατρόμητου στο Αντίρριο και έδωσε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στην ομάδα του Νεοχωρίου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι, όμως στα πρώτα λεπτά δύο σουτ που επιχείρησαν μέσα από την περιοχή κόντραραν σε σώματα και πέρασαν κόρνερ. Στο 16΄ ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή, όταν οι αμυντικοί του Ομήρου δεν έδιωξαν από την περιοχή και ο Καλαβριζιώτης με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 23΄ ο Όμηρος πήρε προβάδισμα στο σκορ με πολύ όμορφο σουτ του Βαγγέλη Γκάτση έξω από την περιοχή και το 0 – 1 παρέμεινε στο ημίχρονο χάρη σε πολύ καλή επέμβαση του Δουλιώτη σε σουτ του Μάριου Παναγιωτόπουλου στο 45ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον όμηρο να κρατάει το “τρίποντο” και να φτάνει στους 37 βαθμούς στο φινάλε του πρώτου γύρου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Δούρος, Βλάχος, Κάπο (68΄ Καλαβρουζιώτης), Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασιός, Κάκκος Β., Κουραχάνης (78΄ Αμπντέλ Σαλάμ), Ρουμπάτος, Καλαβριζιώτης, Παναγιωτόπουλος Μ. (73΄ Ταμπάκης).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Δουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Κολοβάκης (73΄ Κούσης), Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης, Βασιλάρης (90΄ Βαλτογιάννης), Τσίμπιτσης, Νούλας (66΄ Θεοδωρίδης), Γκάτσης, Καβαλιέρης (77΄ Ματσίγκας).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...