Πρωτιά στην ηλεκτροκίνηση

Η WATT+VOLT αποδεικνύει τη δέσμευση της στην καινοτομία και την πράσινη ανάπτυξη και ενσωματώνει στην καθημερινότητα των καταναλωτών πρωτοπόρες λύσεις. Καλωσορίζει δυναμικά την ηλεκτροκίνηση με την υπηρεσία Chargespot, όπου μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής σε κινητό (iOS και Android) δίνει πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων οχημάτων μπορούννα προγραμματίζουν καλύτερα τις εγχώριες αλλά και τις διεθνείς μετακινήσεις τους, να κάνουν online κράτηση για τη φόρτισή τους και να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους ηλεκτρονικά με άνεση και ασφάλεια.

Στόχος της  WATT+VOLT είναι να δημιουργήσει ένα πλήρες διασυνδεδεμένο σύστημαηλεκτροφορτιστών υψηλών προδιαγραφών, σε όλη την ελληνική επικράτεια μέσω ενός μοντέλου συνεπένδυσης και διαμοιρασμού κέρδους (profitsharing)με τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες/χρήστες των σημείων.

Η τοποθέτηση ενός ηλεκτρικού φορτιστή σε μια επιχείρηση πέρα από το οικονομικό όφελος και τον εκσυγχρονισμό του προφίλ της, έχει θετικό αντίκτυπο στη φήμη και την αναγνωρισιμότητα της μέσω της ανάδειξης της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας με τη WATT+VOLT στο πλάνο ανάπτυξης της υπηρεσίας Chargespotμπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα τηςεταιρείας, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.183 83, email: [email protected]



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...