Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον Προαστιακό

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον Προαστιακό

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως είχε προαναγγείλει πρόσφατα και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για συνάντηση των συναρμόδιων φορέων προκειμένου να συζητηθεί ο συνολικός σχεδιασμός για το σιδηροδρομικό δίκτυο στην περιοχή μας.

Για το λόγο αυτό, διοργανώνει Κοινή Σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013, στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Π.Δ.Ε. που ευρίσκεται στην Ν.ΕΟ. Πατρών –Αθηνών αρίθμ. 28, 1ος όροφος.

Βασικοί άξονες της συζήτησης θα είναι ο συνολικός σχεδιασμός για το σιδηρόδρομο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς και η πρόταση πράξης για συγχρηματοδότηση από το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας του Προαστιακού από Πάτρα έως Κάτω Αχαΐα.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν: ο Πρόεδρος του ΟΣΕ. Α.Ε., κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., κ. Ζηλιασκόπουλος Αθανάσιος, ο Πρόεδρος ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Ιωάννης Δημαράς, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ)– Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, κ. Αθανάσιος Γιανναδάκης.

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετέχουν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, οι τρεις Αντιπεριφερειάρχες των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και στελέχη της Γενικής Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...