«ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!»

Με σύνθημα “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, στηρίζουν την τοπική επιχειρηματικότητα, υπενθυμίζουν την αξία στήριξης όλων των πολιτών στις τοπικές επιχειρήσεις εμπορίου, μεταποίησης και παροχής υπηρεσιών, ενώ προετοιμάζονται και για την «επόμενη μέρα», δηλαδή το άνοιγμα της αγοράς και της ακόμα μεγαλύτερης ανάγκης που θα υπάρξει για την στήριξητων επιχειρήσεων του τόπου μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της Δυτικής Ελλάδας έχουν πλέον στη διάθεσή τους την διαδικτυακή πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr, μέσω της οποίας έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις. Οι επαγγελματίες μπορούν να αναρτήσουν εντελώς δωρεάν τις προσφορές που θα επιλέγουν, μαζί με τις βασικές πληροφορίες της επιχείρησής τους, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στην πλατφόρμα.

Κάθε καταχώρηση (έκπτωση και προσφορά) θα είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, δηλαδή στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης, στην πλατφόρμα οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό υλικό που προσφέρεται για να κινητοποιήσουν φίλους και γνωστούς στη διάδοση της πρωτοβουλίας, ώστε να ενισχύσουν τα αγαπημένα τους τοπικά καταστήματα.

Σημειώνεται πως η πρωτοβουλία “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!” έχει στόχο να δημιουργήσει μια νέα καταναλωτική συμπεριφορά που θα χαρακτηρίζεται από ενσυναίσθηση και κυρίως θα βασίζεται στην επίγνωση πως υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να διαμορφώσουμε μια καλύτερη ζωή για όλους μας.

Για πρώτη φορά, μια καμπάνια υποστήριξης της τοπικής αγοράς λαμβάνει τόσο μεγάλες διαστάσεις καλώντας επαγγελματίες και ιδιώτες, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας να συναντηθούν κάτω από το ίδιο μότο: “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”.

Και αυτή η καμπάνια έχει πολύ μεγαλύτερη αξία να προετοιμαστεί τώρα, που όλοι ξέρουμε πως το κλείσιμο της αγοράς αφήνει πολύ βαρύ το αποτύπωμά του στο σύνολο της κοινωνίας μας. Όλα όσα χρειαζόμαστε, μπορεί να μας τα προσφέρει ο τόπος μας. Αυτός ο τόπος είναι οι άνθρωποί του και για να ανταπεξέλθουμε απέναντι στις πρωτόγνωρες συγκυρίες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον.

“ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”

W: www.agorazoume-edo.gr

E: [email protected]



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...