Πρωτοφανής συγκέντρωση ετεροδημοτών στην ομιλία του Κώστα Καραγκούνη στην Αθήνα.

Χιλιάδες ετεροδημότες έδωσαν το παρόν στην ομιλία του Κώστα Καραγκούνη που πραγματοποιήθηκε χθες 24-6-2019 στο στάδιο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών. Το στάδιο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και άλλος τόσος κόσμος είχε κατακλύσει τους εξωτερικούς χώρους.

Οι Αιτωλοκαρνάνες της πρωτεύουσας τίμησαν με την παρουσία τους τον Υποψήφιο Βουλευτή και έδωσαν το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης που μίλησε θερμά για τον φίλο του Κώστα Καραγκούνη, για τον άνθρωπο που πάντα τον αντιμετωπίζει με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

Ακολούθησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, που σπάνια τιμά με την παρουσία του τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Μίλησε για τις αρετές του Κώστα και τόνισε ότι είναι πάντα άρτια ενημερωμένος, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει. «Χαιρετίζω τον πρώτο βουλευτή του νομού σας» είπε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό που απηύθυνε.

Ο Αντώνης Σαμαράς καταχειροκροτήθηκε και ξεσήκωσε τον κόσμο όταν είπε ότι «26/5 δείξαμε την πόρτα στην χειρότερη κυβέρνηση που δεν σεβάστηκε ούτε δικαιοσύνη, ούτε ανάπτυξη αλλά ούτε και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού».  Μίλησε για την συνεργασία του με τον Κώστα Καραγκούνη, την αξιοσύνη του Κώστα, το πρακτικό του μυαλό αλλά και για το προτέρημα του «να μιλά λίγο αλλά με ακρίβεια».

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι ήρθε η ώρα ο τόπος να αποκτήσει μια κυβέρνηση η οποία θα τον βγάλει από τη μιζέρια,τον διχασμό και την εσωστρέφεια. Μια κυβέρνηση που θα ξανακάνει την Ελλάδα μια κανονική χώρα.Μια χώρα που να μπορεί να ελπίζει ότι το αύριο θα είναι καλύτερο από το χθες. Και αυτή η κυβέρνηση θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ, με Πρωθυπουργό της τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος για χάσιμο, μόνο επιτακτική ανάγκη για σοβαρότητα και δουλειά.

Μετά την ομιλία του ο κόσμος κατενθουσιασμένος περίμενε τον υποψήφιο βουλευτή να τον χαιρετίσει, να τον αγκαλιάσει και του ευχηθεί καλή επιτυχία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...