Πρωτοφανείς απειλές Γεωργιάδη: «Αν γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα κάνω μήνυση»

Πρωτοφανείς απειλές Γεωργιάδη: «Αν γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα κάνω μήνυση»

Μήνυση στη Δικαιοσύνη σε περίπτωση άσκησης δίωξης εναντίον του για παθητική δωροδοκία (!), προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ευθεία απειλή κατά των εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση Novartis εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε την Τρίτη 26/2 (στο ρ/σ News 247): «Το να έρθει η αντεισαγγελέας Εφετών Τουλουπάκη με τους επίκουρους αντεισαγγελείς Ντζούρα και Μανώλη και να πουν “αδιαφορώ για το τι λέει 70 χρόνια η νομολογία, αδιαφορώ τι λέει το Σύνταγμα και συντάσσομαι με την πρόσκαιρη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Βουλή” το θεωρώ αδιανόητο. Αν αυτό συμβεί οι νομικές ενέργειες είναι συγκεκριμένες. Προσφυγή στο αρμόδιο συμβούλιο του άρθρου 86, διαπίστωση παραγραφής όπως έχει γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και κατευθείαν μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε όποιον εισαγγελέα βάλει υπογραφή σ’ αυτό το πράγμα».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/355420-Protophaneis-apeiles-Georgiade-An-ginei-dioxe-gia-pathetike-dorodokia-tha-kano-menyse ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...