Η χρονιά στο 𝗔𝗺𝗮𝗿𝘆𝗹𝗹𝗶𝘀 𝗟𝗼𝘂𝗻𝗴𝗲 θα αλλάξει με τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Γιάννη Κούτρα που έχει ταυτιστεί και έχει συμβάλει σε δύο οριακά έργα της ελληνικής δισκογραφίας, σε μελοποίηση του Θάνου Μικρούτσικου: τη «Μουσική πράξη στον Μπρέχτ» και τον «Σταυρό του Νότου» σε ποίηση Νίκου Καββαδία.
Ο Γιάννης Κούτρας, έχει συνεργαστεί με τον Χατζηνάσιο, Σπανουδάκη, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, έπαιξε στην Επίδαυρο στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής με τους Φαραντούρη, Νταλάρα, Μαρκόπουλο, Λεοντή, Λοϊζο και πολλούς άλλους απο την έντεχνη μουσική σκηνή.
Τον Γιάννη Κούτρα θα συνοδεύσει ο ταλαντούχος πιανίστας Οδυσσέας Αντωνίου που θα παρουσιάσει ένα ευρύ «πιανιστικό» ρεπερτόριο, ελληνικών και ξένων αγαπημένων τραγουδιών και soundtracks. Την βραδιά θα ακουστούν τραγούδια και μουσικές απο Μικρούτσικο, Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Μαχαιρίτσα, Πρωτοψάλτη, Αλεξίου, Ζουγανέλη, Hans Zimmer, John Williams και πολλούς άλλους.
Αυτή η πρωτοχρονιά θα μας μείνει αξέχαστη!
Να είστε όλοι εκεί!
Τηλέφωνα Κρατήσεων:
𝟮𝟲𝟯𝟰𝟬𝟮𝟱𝟱𝟮𝟱 – 𝟲𝟵𝟰𝟱𝟯𝟯𝟯𝟲𝟯𝟬
Χρέωση κατ’ άτομο 30€
Ώρα προσέλευσης: 21:45
Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων λόγω μέτρων. Για τους ενήλικες είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ενώ για τους ανήλικους είναι απαραίτητο το self-test ημέρας.

Amaryllistrattoria #amaryllislounge #trattoria #sushi #italianfood #cucinaitaliana #pizza #pizzalovers #nafpaktos



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...