ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Τον τελευταίο αγώνα στην φάση των ομίλων έδωσε το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου το Σάββατο στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον ΦΙΜΠΑ Πήγασο, για την 8η αγωνιστική του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Τα παιδιά του ΠΑΣ μπήκαν πολύ νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάνουν στο 1ο δεκάλεπτο 11-08. Στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν μια εύκολη νίκη με σκορ 38-62. Όλοι οι παίχτες που είχε στην διάθεσή του ο Ζησιμόπουλος Θεόφιλος αγωνίστηκαν έχοντας μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση.

 Μένει άλλη μία αγωνιστική αλλά η ομάδα του Αγρινίου Άλφα ’93 δεν θα κατέβει να παίξει στην Ναύπακτο, όποτε ο αγώνας έχει κατοχυρωθεί 20-0 υπέρ του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ Ναυπάκτου περιμένει τον 2ο του Β’ ομίλου σε νοκ άουτ παιχνίδι για την διεκδίκηση μιας θέσης στο final 4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ για 2η συνεχόμενη χρονιά.

ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ   38-62

Δεκάλεπτα: Α 19-06 Β 14-10 Γ 17-03 Δ 18-14

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θεόφιλος): Γούλας Ε. 4(1), Παπούλιας Ν. 4, Λουκάνης Α. 2,  Χρυσανθόπουλος Σ. 2, Γεωργακόπουλος Γ. 15(1), Κωστογιάννης Α., Καπετανάκης Α. 4,  Σφακιανάκης Μ. 4, Φραγκούλης Δ., Ντάλλας Φ. 4, Μίσσος Δ. 10.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...