Πρόβλημα με Εμποκού, προλαβαίνει οριακά την Ξάνθη

Μυϊκή σύσπαση στον τετρακέφαλο αποκόμισε ως σουβενίρ από την Τρίπολη ο Πολ Ζοσέ Εμποκού σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για κάτι άξιο ιδιαίτερης ανησυχίας.

Ο διεθνής Αφρικανός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού προβλέπεται να είναι οριακά έτοιμος για το δύσκολο ματς του προσεχούς Σαββάτου στην Ξάνθη, απέναντι στην τοπική ομάδα, καθώς το πλάνο που αφορά στην αποκατάσταση του προβλήματός του τον θέλει να ενσωματώνεται στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους «πράσινους» στα τέλη της εβδομάδας (πιθανότατα την Πέμπτη).

Ο Εμποκού υπολογίζεται να ακολουθήσει για δύο ημέρες ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και κατόπιν να μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Στο ματς με την Ξάνθη προβλέπεται να επιστρέψει στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά και ο ο Λούκας Βιγιαφάνιες που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στην Τρίπολη, ενώ το πιθανότερο σενάριο για τον Γκιγιέρμο Μολίνς είναι να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στη διαδικαστική ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/271598-Problema-me-Empokoy-prolabainei-oriaka-ten-Xanthe ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...