Πρόγραμμα για Ανασφάλιστους…. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Όσοι συνάδελφοι ήταν ασφαλισμένοι σε φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης που υπάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ και απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα ή είναι προστατευόμενα μέλη, άμεσα μπορούν να ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα για τέσσερις μήνες ή εννέα μήνες, για τις γυναίκες που κυοφορούν.

Έχετε δικαίωμα:

  • Να επισκεφθείτε τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς, ή τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας του ΕΣΥ (Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία) και να παραπεμφθείτε για εξετάσεις.
  • Να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία  του ΕΣΥ, αλλά και συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ διαγνωστικά κέντρα, πολυϊατρεία.
  • Μετά την πραγματοποίηση των εξετάσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε πάλι μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ή ιατρούς συμβεβλημένους του ΕΟΠΥΥ για αξιολόγηση των αποτελεσμάτων-διάγνωση.

 

Προϋποθέσεις:

  • Οι Συνάδελφοι να ήταν άμεσα ασφαλισμένοι σε φορείς κοινωνικής ασφάλισης των οποίων οι κλάδοι υγείας υπάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ και απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα ή είναι προστατευόμενα μέλη άμεσα, πρώην ασφαλισμένων.
  • Το ατομικό εισόδημα των πρώην άμεσα ασφαλισμένων, προκειμένου για άτομα που υποβάλλουν ατομική φορολογική δήλωση να μην υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ. Στην περίπτωση έγγαμων που υποβάλλουν κοινή φορολογική δήλωση, το άθροισμα των ατομικών εισοδημάτων των δυο συζύγων να μην υπερβαίνει τα 25.000 ευρώ.
  • Να έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα ή την υπηκοότητα άλλου κράτους-μέλους της ΕΕ, ή να είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής στη χώρα και είναι νόμιμοι κάτοικοι αυτής.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδα www.healthvoucher.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τα παραπάνω αφορούν περίπου 450.000 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και τις οικογένειές τους. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ και δεν λύνεται με πρόσβαση στην ΥΓΕΙΑ για 4 μήνες.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας το πρόγραμμα καταλήγει για τον ασθενή με: αξιολόγηση των αποτελεσμάτων-διάγνωση.

Για την θεραπεία;  Καμία κουβέντα.

Για τα φάρμακα;   Καμία πρόβλεψη.

Τουλάχιστον ο «Θάνατος του Εμποράκου» θα έχει Διάγνωση.

 

 

Ναύπακτος 6/2/2014                                              Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

                                                                                                Αποστόλης Παπαϊωάννου  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...