Πρόσκληση για την επαναδραστηριοποίηση του “Α.Σ.Δωριείς”

            Τυγχάνουμε τακτικά μέλη του αθλητικού σωματείου που ήδη φέρει την επωνυμία «Α.Ο. ΔΩΡΙΕΙΣ», με έδρα την Τοπική Κοινότητα Μανάγουλης του Δήμου Δωρίδος Π.Ε. Φωκίδας, το οποίο προηγουμένως έφερε τις επωνυμίες αρχικά «Α.Ο. ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ Ο ΔΩΡΙΚΟΣ» και στη συνέχεια, κατόπιν τροποποιήσεως του καταστατικού του «Α.Ο. Ο ΔΩΡΙΚΟΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ».

Το σωματείο αυτό, που ιδρύθηκε το 1988 και με την υπ’ αριθμ. 214/1988 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Άμφισσας, εγκρίθηκε το από 3.3.1988 καταστατικό του, είναι εγγεγραμμένο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με αριθμό μητρώου 4667 και τυγχάνει μέλος της Δευτεροβάθμιας Αθλητικής Ένωσης του ν. 2725/1999 με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ», στις επίσημες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της οποίας συμμετείχε έως το έτος 2014.

Έκτοτε, το σωματείο έχει περιπέσει σε αδράνεια, χωρίς όμως να έχει διαλυθεί και επισημαίνουμε ότι, η θητεία του τελευταίου Διοικητικού του Συμβουλίου έχει ήδη λήξει, Γενικές Συνελεύσεις των τακτικών του μελών δεν έχουν διεξαχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και, ως εκ τούτου, υπάρχει έλλειψη οργάνων διοικήσεως του.

Επειδή, εμείς ως τακτικά μέλη του σωματείου αυτού επιθυμούμε, αφενός την συνέχιση της λειτουργίας του ως νομικού προσώπου και αφετέρου την ποδοσφαιρική του επαναδραστηριοποίηση και συγκεντρώνουμε το απαραίτητο ποσοστό 1/5 των 43 τακτικών μελών του σωματείου, καλούμε όλα τα τακτικά μέλη του σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέματα

1) Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, του οποίου η θητεία έχει ήδη λήξει.

2) Σύνταξη και υποβολή προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

3) Λήψη απόφασης για την ποδοσφαιρική επαναδραστηριοποίηση του σωματείου και τη συμμετοχή του στις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Φωκίδας, περιόδου 2020 – 2021.

4) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του σωματείου.

Η ανωτέρω Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μανάγουλης Δωρίδος την  5/7/2020 με ώρα έναρξης 10:30 π.μ., και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα 11:30 π.μ., οπότε βάσει καταστατικού θεωρείται ότι έχει απαρτία, ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων μελών.

1.  Αποστολόπουλος  Ιωάννης κάτοικος Μαλάματα Φωκίδας

2.  Καραμπάρπας Λεωνίδας κάτοικος Μανάγουλης Φωκίδας

3.  Καρκαβίτσας Νικόλαος Λαμπρού Κατσώνη 57-79 Μοσχάτο Αττική

4.  Κατσιλιέρης Κωνσταντίνος Σωλομού 35 Αθήνα

5. Κωνσταντίνου Ευθύμιος Δραγατσανίου 36 Αγ.Δημητριος Αττική

6.  Μαστροκώστας Παναγιώτης Βόλου 24 Πάτρα

7.  Μπερετάνος Νικόλαος Μαυρομιχάλη 36 Κηφισιά Αττική

8.  Μπίτσιος Αναστάσιος Θερμού 134 Ναύπακτος

9.  Μπουρμπούλας Περικλής Κάθοδος Δωριέων 50 Ναύπακτος

10.Ψαροκωστόπουλος Φώτης Καστράκι Φωκίδας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...