Πρόσκληση Δημοκρατικής Συμμαχίας για εσωκομματικές εκλογές

Σε καλούμε να συμμετέχεις στις εσωκομματικές εκλογές της Δημοκρατικής Συμμαχίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου.Οι εσωκομματικές εκλογές θα λάβουν χώρα στα κατά τόπους γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας από τις 10:00 έως τις 19:00 για την ανάδειξη των 9μελών Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Οργανώσεων – Ομάδων Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας όλης της χώρας.


Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όλα τα μέλη του κινήματος, τα οποία εγγράφονται έως και την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι απέκτησαν την ιδιότητα του μέλους του κινήματος έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2011.

Στις κατά τόπους Ομάδες Πρωτοβουλίας εκλέγεται 9μελής Διοίκηση και η οποία κατόπιν θα εκλέξει τον Επικεφαλής – Πρόεδρο. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για το διοικητικό συμβούλιο υποβάλλονται είτε στην αρμόδια εφορευτική επιτροπή εγγράφως και επί αποδείξει είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές απευθυνθείτε στο Τμήμα Οργανωτικού του κινήματος στο τηλέφωνο 210 9000000, email: [email protected] ή στα κατά τόπους γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή – Μαζί θα κάνουμε την Ανατροπή!

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...