Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Μέτρο 123Β «Αύξηση της αξίας των Δασοκομικών Προϊόντων» του Π.Α.Α. 2007-2013

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Π.Α.Α.-Ανταγωνιστικότητα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο Μέτρο 123Β του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 «Αύξηση της αξίας των Δασοκομικών Προϊόντων», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 10737/24-07-2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΔΑ:Β41ΔΒ-0Φ8).

Στόχος του Μέτρου είναι η αύξηση της προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας των Δασοκομικών Προϊόντων μέσω επενδύσεων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και ίδρυση των πολύ μικρών μονάδων μεταποίησης και στη βελτίωση της εμπορίας των Δασοκομικών Προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις ενίσχυσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα οικεία με τον τόπο της επένδυσης Δασαρχεία ή Διευθύνσεις Δασών (Επενδυτικά Σχέδια Ε1) και στο Φορέα Εφαρμογής του Μέτρου (Επενδυτικά Σχέδια Ε2).

Περίοδος υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης ορίζεται η περίοδος από 30/07/2012 έως  και 19/10/2012.

Η αναλυτική περιγραφή του καθεστώτος ενίσχυσης του Μέτρου και η διαδικασία αξιολόγησης και έγκρισης των δικαιούχων περιγράφονται στον διαδικτυακό τόπο της ΕΥΕ ΠΑΑ – Ανταγωνιστικότητα (www.agrotikianaptixi.gr).

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...